Laguna 1 ph2 l.1999 ali ima kdo tak avto na plin???
Laguna 1 ph2 l.1999 ali ima kdo tak avto na plin???
Imam laguno l.1999 1.6 16v,letno delam nekje slabih 20.000km in bi rad vgradil plin v avto,avto nameravam imeti še dolgo časa!
Glede na cene bencina ki rastejo sem odločen to narediti.
Zdaj pa me zanima če ima kdo tako laguno predelano in kakšne ima izkušnje in kje je predelal na plin??
Kakršna koli informacija je dobrodošla.
Hvala
lp
Glede na cene bencina ki rastejo sem odločen to narediti.
Zdaj pa me zanima če ima kdo tako laguno predelano in kakšne ima izkušnje in kje je predelal na plin??
Kakršna koli informacija je dobrodošla.
Hvala
lp
Re: Laguna 1 ph2 l.1999 ali ima kdo tak avto na plin???
Na netu poišči čimveč ponudb.Ne glej samo na ceno in nikar ne kupuj tipski sistem.Bejž stran od plineksa,ker je eno samo sra....
Poglej še druge forume.Veliko je napisanega.Vzemi si čas.
Meni so sistem vgradili pri
http://www.populi.si/index.php?page=sho ... p&Itemid=4" onclick="window.open(this.href);return false;
Ni blo najceneje ,vendar deluje BP.(avto je v galeriji safrane )
Plinsko napravo bom v primeru konca avtomobila vgradil v drugega,to mi omogočajo injektorji in raćunalnik,ki se ga nanovo programira.Glede na to,da razmišljaš o predelavi samo leto mlajšega avta,kot je moj,razmišljaj o tem.Ko avto prodajaš predelan na lpg,ga sam lažje prodaš,zanj pa ne dobiš nič več.
Mene stane prevoženih 100lm 10€ ...pri 2.5l motorju.Računica je,čeprav sem jaz v slabem letu naredil le 8000 km.Se bo pač malo kasneje izplačalo, mi je bilo vodilo le cenejša vožnja.Avto bom imel še dolgo
lp
Poglej še druge forume.Veliko je napisanega.Vzemi si čas.
Meni so sistem vgradili pri
http://www.populi.si/index.php?page=sho ... p&Itemid=4" onclick="window.open(this.href);return false;
Ni blo najceneje ,vendar deluje BP.(avto je v galeriji safrane )
Plinsko napravo bom v primeru konca avtomobila vgradil v drugega,to mi omogočajo injektorji in raćunalnik,ki se ga nanovo programira.Glede na to,da razmišljaš o predelavi samo leto mlajšega avta,kot je moj,razmišljaj o tem.Ko avto prodajaš predelan na lpg,ga sam lažje prodaš,zanj pa ne dobiš nič več.
Mene stane prevoženih 100lm 10€ ...pri 2.5l motorju.Računica je,čeprav sem jaz v slabem letu naredil le 8000 km.Se bo pač malo kasneje izplačalo, mi je bilo vodilo le cenejša vožnja.Avto bom imel še dolgo
lp
hvala za odgovor
povprašal sem pri marsikateremu in so cene tam tam...večina kar pohvali g-1 imajo svoj sistem in 7 let garancije,pa baje ful lepo dela vsem...1280eur so mi dali predračun čakat moram pa skor 2 meseca da pridem na vrsto to imam nekako skor zmenjeno...je še ena opcija za 1100eur sm je bolj tak tak nekakšen sigas...
pri g-1 imajo tudi možnost premestitve v drug avto..
avto bom mel še kar neki časa ker imam komplet poservisiranega kar se tiče mašine in tehničnih stvari....
opažam pa ja da imajo iste cene če je v njemu lpg,bi že kupil drugega ampak je moja lagunca lepa poservisirana in je ne dam zato pa tudi izključno zaradi cenejše vožnje bi dal notri lpg...
zanimam me koliko ti več žre avto 1l več pol litra več?če voziš na plin...
drugače pa šeenkrat hvala za odgovor in lp
povprašal sem pri marsikateremu in so cene tam tam...večina kar pohvali g-1 imajo svoj sistem in 7 let garancije,pa baje ful lepo dela vsem...1280eur so mi dali predračun čakat moram pa skor 2 meseca da pridem na vrsto to imam nekako skor zmenjeno...je še ena opcija za 1100eur sm je bolj tak tak nekakšen sigas...
pri g-1 imajo tudi možnost premestitve v drug avto..
avto bom mel še kar neki časa ker imam komplet poservisiranega kar se tiče mašine in tehničnih stvari....
opažam pa ja da imajo iste cene če je v njemu lpg,bi že kupil drugega ampak je moja lagunca lepa poservisirana in je ne dam zato pa tudi izključno zaradi cenejše vožnje bi dal notri lpg...
zanimam me koliko ti več žre avto 1l več pol litra več?če voziš na plin...
drugače pa šeenkrat hvala za odgovor in lp
moje skromno mnenje, jaz avta ki nima 2.0 ali več na plin nebi dajal, ker ni ekonomske računice, razen če ti troši 12 litrov
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
računaj koliko je plin in koliko bencin ki bo kmalu 2 eura....v to sem skoraj prepričan...
plin se ne draži tako,pa nimam plače 1000eur še daleč ne da bi tankal nonstop skor 100 eur za poln tank prevozil pa skromno malo.
že če se peljem iz mojega primera iz nm do celja bi bla razlika v ceni par evrou že za eno smer kaj šele dolgoročno....
poglej si italijo tam sem opazil majo v cliotu 1.2 motor notri lpg vgrajen, to je šele smešno za nas, ampak kasneje pa ne bo več smešno...
če bi imel avto ki mi žre 6 litrov ali manj res nebi razmišlal o tem...
je pa res da je bolj smiselno če imaš kak motor 2.0 in naprej ampak zdaj to ni več tako...
plin se ne draži tako,pa nimam plače 1000eur še daleč ne da bi tankal nonstop skor 100 eur za poln tank prevozil pa skromno malo.
že če se peljem iz mojega primera iz nm do celja bi bla razlika v ceni par evrou že za eno smer kaj šele dolgoročno....
poglej si italijo tam sem opazil majo v cliotu 1.2 motor notri lpg vgrajen, to je šele smešno za nas, ampak kasneje pa ne bo več smešno...
če bi imel avto ki mi žre 6 litrov ali manj res nebi razmišlal o tem...
je pa res da je bolj smiselno če imaš kak motor 2.0 in naprej ampak zdaj to ni več tako...
G-1? ne bom tolkel po njih. sem predelal chevrolet cruze pa nisem bil zadovoljen s porabo plina ki je bila 2 litra več kot na bencin. sedaj sem pa drugega dal predelat na Petovia avtu preko plineksa in sem zadovoljen.
ti pa odstopim moj termin pri G-1, če se boš odločil za njih. je pa za 16. marec.
ti pa odstopim moj termin pri G-1, če se boš odločil za njih. je pa za 16. marec.
drugače ti sistem od njih lepo dela?zdaj če bo poraba do 1litra več ni problema do tle računam,zdaj pomoje odvisno spet kakšna mašina itd...kolega je mel laguno 2.0 navadno pa mu je nekje 1 liter več žrla tko da pomoje bo...počakam še na odgovor pri populi potem ti pa takoj javim če se odločim tukaj ti povem pa boš sporočil na g-1 da naj zamenajo z mano,pošlji mi na zasebno cifro tvojo pa se zmeniva....
Jaz imam predelanega svojega megana in dela brez problemov. Je sekvenčni sistem, z računalnikom, šobami...
Normalno porabo imam okrog 7l/100 km kar pride 10€, sedaj imam pa 7,4l/100 km kar je pa 6€, se pravi na 100 km prišparam 4€, na moči pa ne opazim razlike. Poraba je malenkost višja, recimo 5%, max. 10% se pravi manj kot liter če avto pije normalno pod 10l/100 km.
Normalno porabo imam okrog 7l/100 km kar pride 10€, sedaj imam pa 7,4l/100 km kar je pa 6€, se pravi na 100 km prišparam 4€, na moči pa ne opazim razlike. Poraba je malenkost višja, recimo 5%, max. 10% se pravi manj kot liter če avto pije normalno pod 10l/100 km.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
kje si pa predelal svojega megana in kakšen motor imaš ter ali imaš mazanje ventilov?
ko kličeš na G-1 in se dogovarjaš ti obljubljajo vse naj naj, in nadrdlano imajo na pamet vse da jih komaj ustaviš. obljubljajo do 5% večjo porabo kar imajo tudi zapisano v garancijski knjižici. ko pa sem imel namesto 5% dobrih 25%, pa je bilo vse drugo krivo samo plinski sistem ne.
tudi jaz imam čez nekaj časa namen premontirat sistem v drug avto in sem gledal na stvar tako. če recimo gre G-1 k vragu, ko imajo kao svoj revolucionarni sistem ( sicer tisti ki vedo za kaj se gre vedo da ni tak revolucionaren) in recimo gredo v stečaj ti verjetno nihče ne bo hotel prestavljat tega sistema in ne bo imel niti programi za nastavitve.
zavoli sistem pa bodo znali različni majstri spravit v drug avto, tudi če gre katera firma k vragu. to je bil tudi velik razlog za takšno odločitev.
tudi jaz imam čez nekaj časa namen premontirat sistem v drug avto in sem gledal na stvar tako. če recimo gre G-1 k vragu, ko imajo kao svoj revolucionarni sistem ( sicer tisti ki vedo za kaj se gre vedo da ni tak revolucionaren) in recimo gredo v stečaj ti verjetno nihče ne bo hotel prestavljat tega sistema in ne bo imel niti programi za nastavitve.
zavoli sistem pa bodo znali različni majstri spravit v drug avto, tudi če gre katera firma k vragu. to je bil tudi velik razlog za takšno odločitev.
Ja imas prav....g-1 sem dal na stran in se odlocil za sigas ker ga ima en moj kolega dolgo casa pa vem da dela.pa veliko serviserjev je po sloveniji za agc sigas pa se malo ceneje je pa isti sistem nekje.tako da za premontazi ne bo problema...