R18 TLJ '86 - ..: Renault 18 TLJ :..
Re: R18 TLJ '86 - ..: Renault 18 TLJ :..
ma jst sm prec za. sam da se kaka custom verzija naredi da ni glih serijsko. (nič ekstremnega nimam v mislih
)

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Shusuglao napisal/-a:za fehtanje denarja ravno nisem, bi bil pa zelo hvalažen če bi mi kdo pomagal pri iskanju delov
Če se najdejo fedri, prispevam k njih nakupu

Jst osebno pa nebi nič predeloval, lepo na originalno porihtano stanje, da je res old school.Speedie napisal/-a:ma jst sm prec za. sam da se kaka custom verzija naredi da ni glih serijsko. (nič ekstremnega nimam v mislih)
@Shus: Povej kaj naj začnemo iskat
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: R18 TLJ '86 - ..: Renault 18 TLJ :..
vzmeti? 
http://www.herkules.si/index.php?productID=48657" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.herkules.si/index.php?productID=48976" onclick="window.open(this.href);return false;
LP
http://www.herkules.si/index.php?productID=48657" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.herkules.si/index.php?productID=48976" onclick="window.open(this.href);return false;
LP
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
ker je bil lep dan, se se odločil da zbudim trnjulčico (ali kup rje
) iz spanca, ji privoščim eno kopel in jo malo zapeljem na prehod
priklopil sem akumulator, nalil kakšen liter antifriza, ker je nekam izginil, pogledal če je izginilo tudi olje, pa ni, je še vedno notri
malo je trajalo da je bencin pripešačil do uplinjača, potem je pa vžgal in prav lepo prede
veselje se je končalo ko sem pritisnil na bremzo....pooof do podna, malo sem hodil po pedalu ker sem mislil da je kakšen zrak kam prišel, ali pa so se gumice zaležale, ampak ko sem videl lužo pod avtom, mi je bilo takoj jasno kaj da je
tako s sprehodom potem ni bilo nič.
kje delajo zavorne cevi?
na srečo je pregnila tista ki gre od zadnjega desnega kolesa na levega,
no, tudi ostale niso dosti boljše
med lezenjem pod avtom sem ugotovil da ni nič bolj gnil kot je bil pred leti, ni pa tudi nič manj
tako da nekaj časa se bo še držal skupaj, vsaj zgleda tako ker je cel podn še vedno prepleskan z debelo plastjo dinitrol zaščite, ki je bila popularna v tistih časih
pa zdaj sta počeni obe zadnji vzmeti + ena prednja
jeeej
izpuh je pa ko nov, svašta
potem sem polomijo spravil nazaj v svojo garažo in začel početi nesmiselne stvari

poliranje gnilega avta sigurno ni produktivno, je pa zabavno, ker tudi če karkoli zaserjem, ne bo velike škode, pa res lepo se sveti...in vse pike rje se vidijo
samo, je vseeno lepše kot da je mat
tam kjer stoji polirka ni prašno, ampak je barva tako zelo "kosmata"
ko sem spoliral haubo sem jo dal spat

še ena skupinska
(vsi trije so gor
)

priklopil sem akumulator, nalil kakšen liter antifriza, ker je nekam izginil, pogledal če je izginilo tudi olje, pa ni, je še vedno notri
malo je trajalo da je bencin pripešačil do uplinjača, potem je pa vžgal in prav lepo prede
veselje se je končalo ko sem pritisnil na bremzo....pooof do podna, malo sem hodil po pedalu ker sem mislil da je kakšen zrak kam prišel, ali pa so se gumice zaležale, ampak ko sem videl lužo pod avtom, mi je bilo takoj jasno kaj da je
tako s sprehodom potem ni bilo nič.
kje delajo zavorne cevi?
na srečo je pregnila tista ki gre od zadnjega desnega kolesa na levega,
no, tudi ostale niso dosti boljše
med lezenjem pod avtom sem ugotovil da ni nič bolj gnil kot je bil pred leti, ni pa tudi nič manj
tako da nekaj časa se bo še držal skupaj, vsaj zgleda tako ker je cel podn še vedno prepleskan z debelo plastjo dinitrol zaščite, ki je bila popularna v tistih časih
pa zdaj sta počeni obe zadnji vzmeti + ena prednja
jeeej
izpuh je pa ko nov, svašta
potem sem polomijo spravil nazaj v svojo garažo in začel početi nesmiselne stvari

poliranje gnilega avta sigurno ni produktivno, je pa zabavno, ker tudi če karkoli zaserjem, ne bo velike škode, pa res lepo se sveti...in vse pike rje se vidijo
samo, je vseeno lepše kot da je mat
tam kjer stoji polirka ni prašno, ampak je barva tako zelo "kosmata"
ko sem spoliral haubo sem jo dal spat

še ena skupinska
(vsi trije so gor

Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Kr kul, jaz sem tudi rdecega Fuega poliral pa je verjeto bol rjav kot tole
. Norci teli renojevci
lp
lp
Če se boš spravil cevi za bremze menjat ti priporočam da vzameš bakrene. Bakrene so veliko boljše kar se tiče korozije, pritiska pa zdržijo povsem dovolj (tiste katere so prav za avtomobilsko industrijo). Če pa kdo ne verjame pa lahko povem da na peugeot servisu dobiš original nadomestni del iz bakra.
To je problem pri starih avtomobilih ker se v celi življenski dobi avtomobila ne menja zavorne tekočine, ki pa zelo vleče vlago nase, kar pripelje do tega da cevi od znotraj prerjavijo.
Cevi in nastavke dobiš tukaj: http://www.bmc.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Potem pa rabiš samo še najti nekoga da ti naredi konuse (Prit pozabi, ker ti ne bodo hoteli naredit). jaz sem jih nesel dat naredit v eno firmo nasproti halo katre.
To je problem pri starih avtomobilih ker se v celi življenski dobi avtomobila ne menja zavorne tekočine, ki pa zelo vleče vlago nase, kar pripelje do tega da cevi od znotraj prerjavijo.
Cevi in nastavke dobiš tukaj: http://www.bmc.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Potem pa rabiš samo še najti nekoga da ti naredi konuse (Prit pozabi, ker ti ne bodo hoteli naredit). jaz sem jih nesel dat naredit v eno firmo nasproti halo katre.
Enigma motorsport
Drugače se pa dobi tiste klešče z nastavki recimo v inter Diskont-u, mislim da za manj kot 20€, pa si lahko sam narediš vse skupaj 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
hvala obema 
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Pa z bakrenimi je ful lepo delati,ker jih lahko zlahka upogibaš.Včeraj sem glih na eni golf III zamenjal komplet zavornih cevi.
Edino sposodi si nekje tist set in si lahko narediš sam po meri in zviješ na roke. Edino priključke je treba kupit, ker stari so verjetno čist gnili.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Meni je rihtal majstr ki klime montira. Majo orodja za krivne delat, da cevi ne prepogne in za delat zaključke.
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
Za bremz lajtenge ne rabiš drugega kot tisto orodje za rezanje cevi in set za delanje konusa na koncu cevi. za zvijanje cevi pa ne rabiš nobenih pripomočkov, se da zviti kar na roko, moraš pa imeti malo občutka v roki.

Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Lej kaj sem najdu na a.com:
http://img.photobucket.com/albums/v294/ ... 18_03b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Če se dooooooobro pogleda vidiš P2-99R ljubljanske tablice ki so ble na 21 turbo pred nesrečo 2007...sem vohun a?
http://img.photobucket.com/albums/v294/ ... 18_03b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Če se dooooooobro pogleda vidiš P2-99R ljubljanske tablice ki so ble na 21 turbo pred nesrečo 2007...sem vohun a?

.jpg)