Homokinetični zglob

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: Homokinetični zglob

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Lahko se menja samo homokinetični zglob, seveda če je uničen.............................če so poškodovane samo kuglice, se ga podere, ščisti in menja z novimi, ponovno namaže in sestavi. Cena? Najbolje da preverite pri tistemu, ki bo to delal - cene so od delavnice do delavnice različne.
Polos se menja samo v primeru da je poškodovana: zvita ali obrabljene "ripne"

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
s56ac
Kraj: Primorska

Odgovor Napisal/-a s56ac »

Malo bi si sposodil temo. Avto je identični z 97k km. Pri počasni (parkiranje,obračanje >5km/h ) in pri tem da je volan do konca zavit v eno smer se mi pojavlja ropot. Ropot je nekako trt trt trt (po mojem občutku naredi trrrt na istem mestu (vsakič ko se os zavrti)). Ropot izgine če stisnem sklopko (avto se premika brez pogona). Mehanik je rekel da ni nič nujnega in je normalno. Prav tako je avto naredil pred tednom tehnični in bil tudi na dvigalu (vse ok). Se pojavlja to še komu ??

Lp Armin
Uporabniški avatar
iRenault
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a iRenault »

Men se je edino če sm volan čist v desno (se mi zdi) zavil mi je počl notr (tko kt da bi neka plastika zataklna nekam); sam je moje podvozje itak čist v ... tko da k bom dau avto gor bom vidu točno kaj (vse) je narobe... :oops:
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Odgovori