zaklepanje scenica
zaklepanje scenica
pozdravljeni
zanima me kako se lahko zaklene prostoročno scenic 2007 na kartico hvala lp
zanima me kako se lahko zaklene prostoročno scenic 2007 na kartico hvala lp
Re: zaklepanje scenica
Mislm da ma Megane gumbe na ročkah + zadni Renault značka.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Zakleneš ga s tipko na kartici s tipko na kljuki vrat ali pa s tipko na prtljažnjih vratih,če je pa
kartica v avtomobilu ga pa ne moreš zakeniti.
lp d
kartica v avtomobilu ga pa ne moreš zakeniti.
lp d
Ni čisto res...drsitar napisal/-a:Zakleneš ga s tipko na kartici s tipko na kljuki vrat ali pa s tipko na prtljažnjih vratih,če je pa
kartica v avtomobilu ga pa ne moreš zakeniti.![]()
lp d
Lahko ga zakleneš z drugo kartico. In se tista, ki je v avtu deaktivira.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Ponavadi nikoli ne nosiš s sabo dve kartici...
lp
lp
zdravo
zanima me samo kako se lahko sam zaklene ali ima to funkcijo hvala
zanima me samo kako se lahko sam zaklene ali ima to funkcijo hvala
Lahko v koliko je bila ta funkcija aktivirana - tester
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
To misleš da se sam zaklene: pripelješ, ugasneš in greš in se ti sam zaklene čez nekaj časa?
To tudi mene zanima, sicer nimam prostoročne kartice, tko da nevem če je pri meni to sploh mogoče - ker fajn pride, če pozabiš zaklent avto
Trenutno se mi sam zaklene edino če ga odklenem pa ne odpiram vrat,... se mi zaklene sam po 30 sec.
To tudi mene zanima, sicer nimam prostoročne kartice, tko da nevem če je pri meni to sploh mogoče - ker fajn pride, če pozabiš zaklent avto
Trenutno se mi sam zaklene edino če ga odklenem pa ne odpiram vrat,... se mi zaklene sam po 30 sec.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
da ,tako sem mislil hvala
ajvang napisal/-a:da ,tako sem mislil hvala
Ta funkcionalnost je pri Megane/Scenicu na voljo pri 3 generaciji (2 generacija prostoročnega zaklepa; ko kartica ni več v dosegu vozila se avto zaklene samodejno).
Tvoj Scenic tega ne omogoča.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.