ko sem ga pripeljal domov je biv čisto v originalnem stanju.
mašina je 1.6e, 66kw oz. 90KM, ima 109.000 prevoženih km (nevem ali so realni vendar je kar ohranjen za svoje leta).
potem sem začev počasi vlagat vanj:
-prvo kar sem naredil so ble menjava vseh filtrov, svečk ter olja v mašini in menjalniku kar se spodobi če kupiš rablen avto:)
- naslednje je bilo styling v notranjosti..pomenjav lučke v predalu na stropu in prtlažniku so sedaj led luči:) pri nogah in v prtlažniku sem namontiru še led trak
-ozvočenje spredaj in zadaj alpine zvočniki, ozadaj še woofer alpine, radijo je za enkrat še nek kitajski (v kratkem alpine)
-styling uzuni za enkrat spredaj športne vzmeti 30mm da je manj "lufta" med blatnikom in gumo (bil kot traktor) sedaj je malo bolš
- lita platišča Speedline 2012 15 col (vsaj mislim da so) na njih so pnevmatike falken ziex ze-912.
-spredaj luči angel eyes vendar bom vrjetno dav nazaj original ker mi je lepše če je avto čim bolj v originalni izvedbi
v prihodnosti še pride zadaj na pragovih bele renault sport nalepke in temnenje stekel potem bomo pa še vidli kaj bo:))
pa še neki slik:
prvi večer ko sem ga pripeljal domov:)

ga je blo treba mal na sonce pelat;

zmontirane ledice in angel eyes..

pa še mal notranjosti

blo treba kuj feltne namontirat nemogoče čakat 15.3. pa smo ugotovil da je mal traktorja uspred da bo treba nižat:)

in še ko smo ga za malenskost spustil uspredi;)