Renault Megane coupe 1.6e l.98

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
nejc11
Kraj: Škofja Loka

Renault Megane coupe 1.6e l.98

Odgovor Napisal/-a nejc11 »

Naj vam se jaz predstavim svojega renault megana coupe ph1. l98

ko sem ga pripeljal domov je biv čisto v originalnem stanju.
mašina je 1.6e, 66kw oz. 90KM, ima 109.000 prevoženih km (nevem ali so realni vendar je kar ohranjen za svoje leta).

potem sem začev počasi vlagat vanj:
-prvo kar sem naredil so ble menjava vseh filtrov, svečk ter olja v mašini in menjalniku kar se spodobi če kupiš rablen avto:)
- naslednje je bilo styling v notranjosti..pomenjav lučke v predalu na stropu in prtlažniku so sedaj led luči:) pri nogah in v prtlažniku sem namontiru še led trak :)
-ozvočenje spredaj in zadaj alpine zvočniki, ozadaj še woofer alpine, radijo je za enkrat še nek kitajski (v kratkem alpine)
-styling uzuni za enkrat spredaj športne vzmeti 30mm da je manj "lufta" med blatnikom in gumo (bil kot traktor) sedaj je malo bolš :D
- lita platišča Speedline 2012 15 col (vsaj mislim da so) na njih so pnevmatike falken ziex ze-912.
-spredaj luči angel eyes vendar bom vrjetno dav nazaj original ker mi je lepše če je avto čim bolj v originalni izvedbi 8), zadaj original luči v tablici led žarnice, stranski smerniki zamenjal z belim, pozabil sem še povedat da je blo treba nujno prilepit tablicev zamenjati antenco in našravfat nastavk na izpuh :lol:

v prihodnosti še pride zadaj na pragovih bele renault sport nalepke in temnenje stekel potem bomo pa še vidli kaj bo:))
pa še neki slik:
prvi večer ko sem ga pripeljal domov:)
Slika

ga je blo treba mal na sonce pelat;
Slika

zmontirane ledice in angel eyes..
Slika
Slika

pa še mal notranjosti
Slika

blo treba kuj feltne namontirat nemogoče čakat 15.3. pa smo ugotovil da je mal traktorja uspred da bo treba nižat:)
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

in še ko smo ga za malenskost spustil uspredi;)
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
nejc11

Re: Renault Megane coupe 1.6e l.98

komentarji in predlogi zaželeni:)
Uporabniški avatar
HrCk
Kraj: Šentjernej

Odgovor Napisal/-a HrCk »

Lep megan :)..
S kakšnimi vzmetmi si ga nižal ker mene tut to čaka ,in pa kok si odštel za njih?

LP.
Uporabniški avatar
nejc11

http://www.ebay.com/itm/Weitec-Sport-F- ... 9954069928" onclick="window.open(this.href);return false; točno tele piše sicer 40mm nižji sam se ne posede tolko že dva mava točno take pa se ravno lepo izide 1cm nižji spredi kot zadaj s tem da torzije ni treba nič spreminjat:)
Odgovori