Osvetlitev Gombov ventilacije

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Luxter

Osvetlitev Gombov ventilacije

Odgovor Napisal/-a Luxter »

torej pocasi mi gre po gumbe omenjena osvetlitev, sedaj pa imam tezave prit do tega. snel sem tisti okvir ki ima sest vijakov, potem imajo gumbi na vsaki strani po en vijak, tu se mi pa potem ustavi. namrec teh gumbov nikakor ne morem dobit iz armaturke. ce je ze kdo to podiral bi prosil za malo pomoci.
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Js sem to delal na 94 letniku, spodaj sem odsraufal pepelnik (mislim da 4 sraufi) in pa 2 sraufa tam pri gumbih od ventilacije, pol pa sem porinil gumbe (celo skatlico ko so gor gumbi) noter in dol da sem jih spravil do tiste luknje ko je pepelnik prsraufan, pol pa tak ze prides do zarnice za osvetlitev.
Luxter

Odgovor Napisal/-a Luxter »

aja pozabo sem napisat da se gra za letnik 99. vceraj sem sicer delal bolj kot ne v temi (luc v avtu) ampak kolko sem vceraj poskusal nikakor ne pridem do zarnic. na prvi pogled mi je zgledalo kot da je treba konzolo z kumbi razdret, saj na hrbni strani nisem nasel nobenih zarnic.
bojanc

Odgovor Napisal/-a bojanc »

1. potegni ven pepelnik
2. odvij 4 (stiri) torx vijake
3. snemi plasticen okvir
4. odvij se 2 (dva) torx vijaka
5. nato previdno z malo spretnosti obrni ploscico z gumbi in odvij za cca. pol obrata dve zarnici, sta v crnem ohisju (miniaturni moci 1,2W) ena levo in ena desno odvisno, katera ti ne dela

za postavitev v prvotno stanje naredi v obratnem vrstnem redu :D
lp
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Re: Osvetlitev Gombov ventilacije

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

pozfravljeni, kolegici je nehala delati lučka na gumbu za ventilacijo.Mogoče ve kdo, kako priti do žarnice oz kako zamenjati?Gre pa za twingo 2008letnik.
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Re: Osvetlitev Gombov ventilacije

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Glej tole temo.

lp
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
dvihtelic