Renault tester

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
jure5j

Renault tester

Odgovor Napisal/-a jure5j »

Imam Renault tester kupljen v Angliji.Poleg samega testerja sem dobil software(program) Canclip verzijo v.113.Zanima me ali ob nadgradnji programa lahko vržem tester v smeti ali bo le-ta delal normalno naprej.(podobno kot pri Vag-com-u za VW ).
Lp Jure
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: Renault tester

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

V koliko je licenčna verzija, jo lahko nadgrajujete brez skrbi - no ja seveda ob plačilu. Pri piratski verziji???................................se pa za nadgradnjo sami odločite

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
ridder

Odgovor Napisal/-a ridder »

jure5j napisal/-a:Imam Renault tester kupljen v Angliji.Poleg samega testerja sem dobil software(program) Canclip verzijo v.113.Zanima me ali ob nadgradnji programa lahko vržem tester v smeti ali bo le-ta delal normalno naprej.(podobno kot pri Vag-com-u za VW ).
Lp Jure
ob nadgradnji bo delal normalno naprej.
sam si svoj tester posodabljam mesečno, trenutno imam 116 verzijo. odstraniš star program, namestiš novega ;) (in skrekaš)
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Uporabniški avatar
jure5j

Odgovor Napisal/-a jure5j »

Hvala obema :D
Odgovori