Kolk pa stanejo? K ne mislim zdej neki večji vložek dajat v pokrovčke. Če so 55mm pa ugodni jih vzamem. Kje je ta Špan sploh? Nimam zdej več vinjete in sem omejen, kr se vožnje tiče.Koncar napisal/-a:Pr španu maš Renault f1 team pokrovčke, karbonski kao, pa rumen napis, zgleda hudo, sam nimam km dt
Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
Re: Clio RS 172 Monaco Blue- Track setup ;)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Špan je na Brezovici
maš ja,sam je en pokrovček 10€Koncar napisal/-a:Pr španu maš Renault f1 team pokrovčke, karbonski kao, pa rumen napis, zgleda hudo, sam nimam km dt
Live long and prosper \\//
za 40€ dobim jst bencina za 300km. ne bo potegniloMuRiCi napisal/-a:maš ja,sam je en pokrovček 10€Koncar napisal/-a:Pr španu maš Renault f1 team pokrovčke, karbonski kao, pa rumen napis, zgleda hudo, sam nimam km dt
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
nalepke so pa okol 5€. uglavnem jutr se bom že zarad tega zgodi vstal in grem v akcijo. drug vikend imam namen dat letni setup gor :a2_mongo4yj :a2_jee
Nos evo neki sm našu k sm mal brskou po netu, pa sm se nate spomnu
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=5753222" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=5753222" onclick="window.open(this.href);return false;
zakon. sem tkoj poklical.... žal številka ni dosegljiva. bom še probal. grem zdej mal do fantov na tpv avtoHrCk napisal/-a:Nos evo neki sm našu k sm mal brskou po netu, pa sm se nate spomnu![]()
Pokrovčki Renault F1 Team so na varnem
a niso lepi?

Uglavnem dobra kupčija je bla
100x hvala HrCk-u, da si mi prlimal link. Protiusluga na voljo
p.s. zdej pa še bolj komi čakam, da dam letni setup na RS-a

Uglavnem dobra kupčija je bla
100x hvala HrCk-u, da si mi prlimal link. Protiusluga na voljo
p.s. zdej pa še bolj komi čakam, da dam letni setup na RS-a
Re: Clio RS 172 Monaco Blue- F1 pokrovčki :D
Fajn izpadejo teli pokrovčki 
Ja kr fajn zgledajo
a bo dal ta,od katerega si kupo pokrovčke,felne na hondo? 
Live long and prosper \\//
@Murici, ne
je renojevc
Mal prejle spet mal po avtu prčkal in zadnje finese pred pomladjo delal
Prvo so ble ledice v predalu in prtljažniku na vrsti

podnev se dobr vid
še prednja. enaka žarnica pride kot zadi.

Pol je pa končnooo pršel na vrsto footrest
ga mam že doma dva mesca... uglavnem noro dobr pride, k so stopalke alu. ne vem zakaj nima to že original RS 2

zgleda, ko da je tam že od prvega dne
sam ni še vsran nič
evo to je to za ta denar
Lp
Mal prejle spet mal po avtu prčkal in zadnje finese pred pomladjo delal
Prvo so ble ledice v predalu in prtljažniku na vrsti

podnev se dobr vid
še prednja. enaka žarnica pride kot zadi.

Pol je pa končnooo pršel na vrsto footrest

zgleda, ko da je tam že od prvega dne
evo to je to za ta denar
Lp
Letnik 2005 ga je že mel. 
Ni panike
...se pa tut men dopadejo 
prov hudi so resHrCk napisal/-a:Ni panike...se pa tut men dopadejo
@žižekrs, točn maš prov