picinni napisal/-a:V nedeljo sem naredil en 120 kilometerski izlet po zasavskih HP-jih v okolici Trbovelj in Hrastnika (Čeče, Podmeja.....pa seveda čez Marijo Reko in nazaj)
A ti tudi treniraš ? Tudi jaz sem se v nedeljo (no pa tudi v petek in v četrtek ) podil po tistih brzincih.
Glede utekanja... ti samo poskrbi, da je motor ogret in se vozi.
ManIAK napisal/-a:No, ti pa pretiravaš.
Lahko začneš že zdaj dvigovat obrate, mu nebo hudega. Ko prideš pa do blokade,naredi pa še enih 100km pa menjaj olje. Vse to pri DOBRO ogretem.
Na ogreto pa zelo gledam. No, pa začnimo...z dvigovanjem rpm
MyWay! napisal/-a:Še mi niste odgovorili kako je z Akrapotom + garancija cila ?
Meni so razlagali (pisnega nimam nič), da naj nebi garancija bila pod vprašajem z montažo akrapovič izpušnega sistema. Mogoče bi ti belehar znal kaj več povedat, ampak kolikor vem mu niso nič kompliciral z garancijo, pa je imel akrapota gor...
Velja pa garancija na akrapota zgolj brez remapa... obožujem drobni tisk pa te fore
Utekava se dvotaktne motorje ker so bolj občutljivi, tudi sam če bi kupil nov avto bi ga prvih 1000km šparal, postopoma bolj pritiskal plin do konca, je pa tko kot so ostali že rekli, bolje da ti kaj uniči ko je motor še v garanciji kot pa potem ko ni več.
Tocno drmo,eni pac znanstveno fantastiko delate z tega.A v tovarni preden motor vgradijo v vozilo pa ne probajo kako deluje,isto je z motorji in podobnimi jajcami.Jaz osebno sem vsa vozila od novega vozil normalno in ni bilo dobenih problemov tudi od novega gas v poden.In recimo ker se vozim vsakodnevno po AC kako se naj z rs peljem na 3000obratih po vase bi mogel narediti vsesplosne zastoje....