Koda barve r4 odbijači

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
nominator

Koda barve r4 odbijači

Odgovor Napisal/-a nominator »

A ve kdo mogoce oznako sive barve za odbijače za katrco letnik 92.Eno sem že nabavil pa je presvetla.
Uporabniški avatar
iRenault
Kraj: Ljubljana

Re: Koda barve r4 odbijači

Odgovor Napisal/-a iRenault »

Pojdi do gospoda mojstra ki ti bo barval mu poveš kodo barve (Katera je napisana na tablici - pod haubo, voznikova vrata: http://www.bba-reman.com/content.aspx?c ... ncy_recode" onclick="window.open(this.href);return false;) in pa avto mu pripelji; najbolše v sončnem vremenu. In če je res mojster ti bo zmešal barvo v nulo.

Sama koda ti ne pomaga kaj dosti, ker sploh pri starejših avtih z leti zbledi (garažiran avto, ..., ...).
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
nominator

Pomoje oznake za barvo odbijačev ni na tej tablici pod haubo.Rdečo barvo so mi v Mavrici zmešal pa je prava za odbijače mi je pa dal vzorce sem šel pogledat pa sem falil ker je presvetla.Barvo mi zmešajo kar v sprej pa pol sam malo popravljam.Ne splača se avro ki ni vreden še jurja ne vozit k ličarju.Bom napisal kodo rdeče barve če bo kdo rabil.
Uporabniški avatar
iRenault

Odgovor Napisal/-a iRenault »

Ali pa mavrica - če imaš možnost jim odnesi ke kos katero barvo hočeš pa ti on na podlagi tega zmeša isti odtenek.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Uporabniški avatar
joztom

Odgovor Napisal/-a joztom »

Meni se zdi, da je bila originalna siva temeljna barva na odbijačih R4GTL, saj je taka svilena matirana.
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

joztom napisal/-a:Meni se zdi, da je bila originalna siva temeljna barva na odbijačih R4GTL, saj je taka svilena matirana.
Včasih si dobil od Colorja prav namensko barvo: Siva za R4 odbijač
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
nominator

Koda barve odbijača je renault 677.Pa še link od vseh barv za r4
http://www.renault4.co.uk/paint-codes.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali kdo ve če je samo pobarvana a je čez tudi prozorni lak.Zanima me tako karoserija kot odbijači.
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Da ne odpiram nove teme;

ima slučajno kdo kodo grafitno sive barve Twingo RS, katera je na ogledalih, zadnjem spojlerju in CUP platiščih?
Slika
Odgovori