vsaka čast, imaš velik volje in časaNos napisal/-a:Zdele sem odpelau 500 milj Indianapolisa v enem šusu2 ure racinga na polno :a2_mongo4yj
Gran Turismo
Re: Gran Turismo
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
- R19-racing
- Kraj: koper
mene caka 24 ur nurburgringa in lemansa samo nimam prevec zanesljive elektrike 
pri teh daljših ˝misijah˝ bi morala biti opcija saveR19-racing napisal/-a:mene caka 24 ur nurburgringa in lemansa samo nimam prevec zanesljive elektrike
Live long and prosper \\//
Če se ne motim je, ko zapelješ v bokse? Nekje sem bral, da je bilo to s popravki uvedeno ampak nisem probal.
Največ kar sem vozil naenkrat je bilo ene 3 ure ali kaj so une prve endurance.
Uf BMWji so čist hudiSymon napisal/-a:Gran Turismo je Playstation ekskluziva.
Dobr grejo BMWji, a ne Spidojc.
Drugač ma pa vsak avto svoje čare
BTW: Šus hude fotke

The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Spam, brisat tole!!!skopusnik napisal/-a:R19-racing,
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 8&start=30
- R19-racing
- Kraj: koper
se opravicujem lahko brisete,nisem vedel da obstaja tema dirkaske igre ....mi je blo samo zanimivo ker sem dol vrgu mods za renaulte turbo pa se slovense piste so logatec raceland mobikrog+grobnik.lahko brisete moje komentarje...lp
Hmmm se popravljam. Furam Tsukubo 4h z Miato in ker se gume držijo čezdalje slabše, en me je prehitel in se oddaljeval sem se odločil zapeljati v boks. Ne zgodi se nič, ne da se shraniti ne da se zamenjati gum... Kako za vraga naj končam, če mi zmanjka bencina ali pa se gume ne bojo držale nič?!?Symon napisal/-a:Če se ne motim je, ko zapelješ v bokse? Nekje sem bral, da je bilo to s popravki uvedeno ampak nisem probal.Največ kar sem vozil naenkrat je bilo ene 3 ure ali kaj so une prve endurance.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
EDIT (med pavzo oziroma tamau fura malo
): Se da. Samo prvič sem priletel na polno pa se malo pozno spomnil, da grem v bokse. Moraš takoj za črto lepo pripeljati pa gre. Fiju...
moli, da ti štroma ne zmanjka 
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Še uro in 25 minut ne sme! Oziroma raje uro in pol, kaka pavza še. 
odvisniki od ps3-ja

1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Prej je bil dolgcajt, ampak zdaj se pa že vleče. Dobro, da mi bratec pomaga.