Laguna 1 Phase II 1.8 16v - Lučke na armaturki

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
BrokenSoul

Laguna 1 Phase II 1.8 16v - Lučke na armaturki

Odgovor Napisal/-a BrokenSoul »

Zdravo!

Mene pa zanima naslednje.

Zadnjič se peljem normalno z avtom iz mesta, nakar se mi naenkrat vklopijo (STOP, SERV, ABS, in lučka za ročno zavoro) lučke na armaturki. Avto deluje normalno, ni nobenega čudnega zvoka ali karkoli pri sami vožnji. Pripeljem avto domov. Ga izklopim, dam kontakt in vžgem. Lučke več ne svetijo. Si mislim ok, kak stik kje. Se peljem drugo jutro v službo, in po nekaj KM, spet te lučke vklopijo...

Slika :

Slika

Kaj bi lahko to bilo ??
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Re: Laguna 1 Phase II 1.8 16v - Lučke na armaturki

Odgovor Napisal/-a oorosh »

Preveri zavorno tekočino.
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Preverite nivo zavorne tekočine ( kot je bilo že svetovano ) in obrabljenost zavornih ploščic v kolesih

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Edoedo

Odgovor Napisal/-a Edoedo »

Če bi bila zavorna tekočina, bi gorela samo lučka za ročno in pa stop lučka. Če jo manjka potem bi se prižgala na kakšnem klancu nato pa ponovno ugasnila, ali pa bi lučki utripali. Če pa je posoda povsem prazna pol pa vrjetno nebi bremzu sploh. Tko da jst mislm da je napaka na ABS sistemu, nebi brezveze svetu ABS.
Preveri če dela ABS.

LP
Uporabniški avatar
Borut Povše
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a Borut Povše »

Če bi bil samo ABS bi svetila samo lučka za ABS in pa servis. More bit še neki zraven.
ESPACE 4 2.0 dci INITIALE Proactive
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

Kaj pa, če enostavno zapelješ nekam na tester, pa da ne ugibamo tule kaj bi lahko bilo. Upam samo da ti ne i izpiše kakih 12 napak naenkrat (kot jih je na moji smotani Galuni) in potem posledično tipaš v totalni temi! :twisted: No temu primeren imam sedaj podpis na telem forumu. :oops:
Odgovori