tem se bo po tanovem rekl weight strip haha auto ngre nč hitrej č j baba not. nos pazi kaj si želiš
EDIT: punce voznice berte...auto negre hitrej č je dec zram not
Zadnjič spremenil choko, dne 14 Feb 2012, 20:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
"Valentinovo...
Romantična večerja: 80€
Taksi: 10€
Prenočitev v fensi hotelu: 310€
Izraz na tvojem obrazu, ko ti reče, da ima menstruacijo ... NEPRECENLJIVO!
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
jurko napisal/-a:ok, kakšna mera paše v cliota? jst sm kupu 207mm dolgega? ti pa vidm da imaš 242?
jst sem ga na uč kupu komaj pol vidu, ko sm starga vn vzel, kolk je tanov večji
sm mogu mal cev za zrak zvit, da sm ga notr dobu... čiiist na knap je noter. večji od tega ziher ne paše notr. razen če bi cev za zrak dal stran. sam to ne pride pr men v poštev
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Prejle sem mel mal čiščenja notranjosti... pol sem pa še pod havbo mal na hitro prah obrisal z airboxa in pokrova motorke. Bo treba spomlad generalko nardit pod pokrovom. Airbox stran pa ornk ga oprat pa namazat mal. Pa koloteke... pa sesalni kolektor tud. Čeprav razmišlam, da bi ga na črno pihnu... angleži majo kr lepo poštimano pod havbo Sem mislu dons kej razkopavat pa se mi ni glih dalo
Mal bolš je ko prej, k je bil sam prah gor...