Megane II ph1 in tempomat problem
Megane II ph1 in tempomat problem
Prejšni teden sem opazil, da ko se vozim po avtocesti z vključenim tempomatom pri hitrosti 134km/h in se hočem prestaviti na levi pas z smernikom izključi tempomat samodejno. Torej gre za problem ko se prestavim na prehitevalni pas z smernikom in ko ga ugasnem/ugasne mi tempomat vrže ven. Včasih tudi takoj ko samo užgem smernik. Opazil pa sem da nagaja samo pri hitrosti od 130km/h - 140km/h.. Pri večji hitrosti ga ne meče ven, in tudi če mam tempomat na 134/h in se grem prestavit brez smernika ga ne vrže ven. Je že kdo imel sledeči problem?
Re: Megane II ph1 in tempomat problem
Mel isti problem, sicer na Seat Cordobi. Blo je pa potrebno avto ugasnt in spet prižgat da je tempomat spet delal.
Pol so menjali ročico.
Pol so menjali ročico.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
hjaa no pr men do zdej vedno to naredi na autocesti.. pa lahka auto nanou prižgem pa bo isto.. sam ko je čudn da sam pri hitrosti od 130-140km/h.. Opazil sem da ko na volanu povečujem hitrost.. mi gre 130, 134, 136, 138, 140km/h.. 132 mi kr preskoci.. Ucasih lepo zazna, ucasih pa kr preskoci.. In odkar mi zaceu tempomat zajebavat mi 132 malokdaj zazna.. razen ce js vozim na 132 in ga tedaj uzgem.. Ampk prvič ko pospečim z gumbi na volanu, in nato zmanšam že ni več 132km/h
Težko ti rečem, k men je tempomat vedno ugasnu ko sm prižgal žmigauc.
Pa tut avto ni mel digitalnega prikaza hitrosti, sam sta pa gumba + in - delala normalno (se mi zdi) dokler je tempomat še bil prižgan.
Sem pa mel problem da kdaj (zelo redko) se mi tempomat ni hotu vključit.
Pa tut avto ni mel digitalnega prikaza hitrosti, sam sta pa gumba + in - delala normalno (se mi zdi) dokler je tempomat še bil prižgan.
Sem pa mel problem da kdaj (zelo redko) se mi tempomat ni hotu vključit.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
men pa tko ko dam žmiguc, pa se hkrati kr prestavim na levi pas mi kr ven vrže.. morm sprobat za foro, da vidim če mi kr vrže če dam sam žmiguc.. pa bm vedu takoii
evoo sem zrihtuu tempomat
bil je kontakt na zadnji luči za smernik