Laguna Grandtour II ph2, l.'07 black nera

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

thewizard napisal/-a:Evo, morm sam povedat, da tako lepe Lagune kot je tvoja še nisem videl! :) Upam da v kratkem izvedeš še kakpno okusno predelavo!

Majster, kapo dol! :smt005

LP :B-fly:
Ja saj veš kako je - vsake oči imajo... Glede predelav pa je to to - edino kar mi ostane je še malo boljše podvozje. Če pa bi se prodajale vrhunske gume v barvnih odtenkih bi dodal še to.

lp
thewizard

Odgovor Napisal/-a thewizard »

Ok :)
Uporabniški avatar
Borut Kermc

Odgovor Napisal/-a Borut Kermc »

zdravo... Jst sm tudi ta mesec postal lastnik lagune 07 karavan črna ista kot tvoja..samo da je inicial oprema.. se pravi kompletno usnje navigacija .... zanima me enih par informacij... kok procentov imas temnjena stekla.. in kolikšna je okvirna cena vzmeti ?
Uporabniški avatar
laguna484

Zdravo,

čestitam za lastništvo :wink: Potem se boš moral oglastiti kaj na laguna meetih :D Stranske mam temnjene na 75%, zadnjo pa 85%. Razlika je samo ko gledaš avto od zunaj, ko si pa notri bi pa lahko dal vse na 85% pa se vidi čisto normalno ven.

Vzmeti so cca 190€ + cca 60€ je montaža s potrdilom o vgradnji. Jaz bom dal kasneje komplet od KW kjer so amortizerji in vzmeti v kompletu, kar se mi zdi da original amortizerji pa H&R vzmeti na večjih luknjah ne uspejo vse filtrirati.

lp
Uporabniški avatar
Borut Kermc

Odgovor Napisal/-a Borut Kermc »

laguna484 napisal/-a:Zdravo,

čestitam za lastništvo :wink: Potem se boš moral oglastiti kaj na laguna meetih :D Stranske mam temnjene na 75%, zadnjo pa 85%. Razlika je samo ko gledaš avto od zunaj, ko si pa notri bi pa lahko dal vse na 85% pa se vidi čisto normalno ven.

Vzmeti so cca 190€ + cca 60€ je montaža s potrdilom o vgradnji. Jaz bom dal kasneje komplet od KW kjer so amortizerji in vzmeti v kompletu, kar se mi zdi da original amortizerji pa H&R vzmeti na večjih luknjah ne uspejo vse filtrirati.

lp

Bom se oglasu da vidim malo vase lagune... no uceraj sm glih pri perimund trebnje temnil..zdei treba pa sam se ene 18 najdt.. Kdai pa imate zdei naslednji meet?
Uporabniški avatar
laguna484

Tudi jaz sem tam temnil - super naredi. Srečanje bo pa verjetno konec marca ko bomo imeli gor že 18 col :D.

lp
TuningBoy

Odgovor Napisal/-a TuningBoy »

mene pa zanima zdj ko maš znižan avto, kolk se avto posede če imaš polno naloženega proti prej ko ni bil nižan? Ker se bojim ko bom jest vso opremo za ozvočenje notri dal in se bo še kakšen zraven peljal da se bojo gume ob koloteke drgnt :D
Uporabniški avatar
laguna484

TuningBoy napisal/-a:mene pa zanima zdj ko maš znižan avto, kolk se avto posede èe imaš polno naloženega proti prej ko ni bil nižan? Ker se bojim ko bom jest vso opremo za ozvoèenje notri dal in se bo še kakšen zraven peljal da se bojo gume ob koloteke drgnt :D
Smo šli večkrat na morje štirje pa poun kuferam pa ni nikoli ribalo - je pa res da je to odvisno od ET felg, moj je 43. Ko pa gledaš avto od zunaj pa misliš da že ko stoji na parkingu riba :D
TuningBoy

Odgovor Napisal/-a TuningBoy »

laguna484 napisal/-a:Smo šli večkrat na morje štirje pa poun kuferam pa ni nikoli ribalo - je pa res da je to odvisno od ET felg, moj je 43. Ko pa gledaš avto od zunaj pa misliš da že ko stoji na parkingu riba :D
Ja jaz bi imel 8.5x18" ET 40? a potem misliš da bi ribalo :D?
Uporabniški avatar
laguna484

TuningBoy napisal/-a:
laguna484 napisal/-a:Smo šli veèkrat na morje štirje pa poun kuferam pa ni nikoli ribalo - je pa res da je to odvisno od ET felg, moj je 43. Ko pa gledaš avto od zunaj pa misliš da že ko stoji na parkingu riba :D
Ja jaz bi imel 8.5x18" ET 40? a potem misliš da bi ribalo :D?
Evo razlage:

http://www.gumi-center.si/nasveti/56/ka ... tiscih.php

Ko kopuješ platišča tak more pisat če je za tvoj avto.

lp
Uporabniški avatar
laguna484

Re: Laguna Grandtour II ph2, l.'07 black nera - Ženeva 2011

Zima še kar stiska a dci se bori naprej :D Pravkar opravljen mali servis, dodatno menjana je bila še ena grelna svečka ki je podlegla minusu. Moram pa objavit še tole sliko, ki je bila narejena nekje avgusta lani:

Slika

LP, 484
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Nč več smučanja? Kaj pa ne pokličeš?!?! Ju3 sem fraj, v sredo pijemo za Majo ;)
Uporabniški avatar
laguna484

drhouse napisal/-a:Nč več smučanja? Kaj pa ne pokličeš?!?! Ju3 sem fraj, v sredo pijemo za Majo ;)
Smučanja je konc. Mal je mankal pa se nebi vrnu več nazaj če bi še malo snežilo na prelazih :D

U sredo može - itak že vem ka bom kupu :twisted:

lp
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

Ti laguna oglas se drug teden v LJ. Imam domače šumsko voče. Tako da ti prste na nogah zapiga.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
laguna484

miko 55 napisal/-a:Ti laguna oglas se drug teden v LJ. Imam domače šumsko voče. Tako da ti prste na nogah zapiga.
Pridem - sam da mi nebo tac posekal :D Kako kej tvoja laguna?

lp
Zaklenjeno