domzikales napisal/-a:...Kolk je pa ta spuščen?...
Sej če bl se človek matra, pa hoče kej pomagat in koristnega napisat, manj efekta je...
domzikales napisal/-a:...Kolk je pa ta spuščen?...
Ali je kaj narobe s tem ko sem uprašal? Drugače se pa opravičujem če je bilo uprašanje neumestno hehe.kmetek napisal/-a:domzikales napisal/-a:...Kolk je pa ta spuščen?...
Sej če bl se človek matra, pa hoče kej pomagat in koristnega napisat, manj efekta je...
Za vse tiste, ki samo slikce gledatekmetek napisal/-a:...Zadaj je RS z originalnimi 5mm nižji kot z Apex-i. Zmerjeno! Spredaj mislim da je višji dobra 2cm...
Uh. To sem pa spregledu. Sem tolk tem pregledu, da sem biu že čist zmešan od informacij na koncukmetek napisal/-a:Za vse tiste, ki samo slikce gledatekmetek napisal/-a:...Zadaj je RS z originalnimi 5mm nižji kot z Apex-i. Zmerjeno! Spredaj mislim da je višji dobra 2cm...
če je redno servisiran km ne igrajo prevelike vloge. moj gre proti 180.000km pa je mašina top shitjurko napisal/-a:glede nato da ima čez 200kkm sm presenečen da sploh še kaj skupi stoji![]()
ko bomo začel na Raceland hodt bo res skoz nekichoko napisal/-a:kaj pa boš s takm autam ko nimaš kj za zrihtat?more bit zjeb... da ga boš bolš spoznau skoz šraufanje:) skos more bit kj za počet