Pa veliko varnih in uživaških kilometrov...ko bo registreran
Renault Clio 2.0 16v l.2000 Ph1
Re: Renault Clio 2.0 16v (mk2 ph1)
Upam da ti vse rata poceni zrihtat
pa sploh nimam občutka da bi blo ful neki mehko? sm pri 130 malo vintal na avtocesti pa je čist lepo držal linijo:) za jermenico itd bom pa vrjetno kar modrega prašu, ker mi je še najbližjeSymon napisal/-a:EDIT: ja pa nekje najdi original fedre, mogoče od 172/182 CUP, Apex so najslabša možna izbira.Verjemi da ti ne bo žal. Razen, če se ti gre samo za to, da je avto nizek.
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
sem se peljal po mokri pri -7 220 na uro pa se mi je zdelo čist spodobnokmetek napisal/-a:Ne bi rad izpadel žleht, ma ko bo cesta suha in boš našel meje avta in šel na original vzmeti, se boš tudi sam smejal tej svoji trditvijurko napisal/-a:apexi pa tud nevem no. pelje se kar dobr, za moj okus je lih nekje prov trdo...
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
mal se gre za nagib avtomobila v ovinku...itak ni clio za nake visoke hitrosti. pa tm poglej temo trdota vzmeti pa mal primerji. sj zihr se bo najdu kdo da ma navadnga rs-a pa probi. lohk pa da ti bo nižje težišče bol ušeč. treba probat 
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
če se ti tile zdej dopadejo jih pust gor. brezveze menjat. če boš mel pa željo po čem boljšem pa sportline vzameš
jst sem naprimer zadovoljen z stock podvozjem. tud na racelandu se mi je dobr obnašal avto.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
bomo videli ko bo primeren čas 
Ne bi rad, da izpade da se delam pametnega...ampak tukaj imam dejansko nekaj izkušenj
Apex dela za Clio II (kolikor vem) samo 1 vzmeti, torej za vse modele so iste. To pomeni da dci in RS spredaj padeta precej nižje od navadnih, pa že ti so bolj v "kajlo" kot original. Zadaj je RS z originalnimi 5mm nižji kot z Apex-i. Zmerjeno! Spredaj mislim da je višji dobra 2cm. Sprednji fedri so precej mehkejši kot original, kar pomeni da spredaj je avto že tako v podnu in zaradi premehkih fedrov ti avto non-stop zabija in nos rine ven. Sej boš vidu na kakšni slabši cesti, ko ga bo sred ovinka v kakšni luknji zabilo in bo hotel nos skočit ven iz ovinka.
Z original fedri se pelje veliko bolje, ker je cel avto bolje uravnotežen, za moje pojme je edino preveč nagibanja, drugo je kar OK. In kot smo večina že ugotovili, je 182 CUP pa res tisto pravo, kar je Renault naredil na teh jajčkih (pustimo Trophy-ja). Malenkost nižji, trši in veliko bolj kompakten občutek. Ker so fedri trši (in ne mehkejši kot večina aftermarket) od serijskih je avto bolj odziven, manj se nagiba, pa malo manj je udoben, ampak če bi hotel udobje bi kupil Laguno.
To je to kar sem jaz osebno probal na RS-u. To da je za svoj denar na tem podvozju pika na i še zadnji stabilizator in bolj agresivna optika, pa kasneje, ko menjaš fedre
Apex dela za Clio II (kolikor vem) samo 1 vzmeti, torej za vse modele so iste. To pomeni da dci in RS spredaj padeta precej nižje od navadnih, pa že ti so bolj v "kajlo" kot original. Zadaj je RS z originalnimi 5mm nižji kot z Apex-i. Zmerjeno! Spredaj mislim da je višji dobra 2cm. Sprednji fedri so precej mehkejši kot original, kar pomeni da spredaj je avto že tako v podnu in zaradi premehkih fedrov ti avto non-stop zabija in nos rine ven. Sej boš vidu na kakšni slabši cesti, ko ga bo sred ovinka v kakšni luknji zabilo in bo hotel nos skočit ven iz ovinka.
Z original fedri se pelje veliko bolje, ker je cel avto bolje uravnotežen, za moje pojme je edino preveč nagibanja, drugo je kar OK. In kot smo večina že ugotovili, je 182 CUP pa res tisto pravo, kar je Renault naredil na teh jajčkih (pustimo Trophy-ja). Malenkost nižji, trši in veliko bolj kompakten občutek. Ker so fedri trši (in ne mehkejši kot večina aftermarket) od serijskih je avto bolj odziven, manj se nagiba, pa malo manj je udoben, ampak če bi hotel udobje bi kupil Laguno.
To je to kar sem jaz osebno probal na RS-u. To da je za svoj denar na tem podvozju pika na i še zadnji stabilizator in bolj agresivna optika, pa kasneje, ko menjaš fedre
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
najprej poštimaj use okoli motorja, auto registriraj...pol pa uživej.
apexi so tku k so zgori povedal nč od nč tku, da če hočš met auto bol na tleh reskirej tistih dobrih 100€ pa si kup saj H&R fedre...so že mal bolš
. če bi pa rad vidu kako se pela 182CUP na seriskem podvozju pa pridi na kako srečanje pa se bomo zapelal.
na seriskem se pelje res čudovito, vendar ga bom jaz tudi spustil.. zakaj? zato ker zgleda kot kombajn!
in po besedah tistih, ki so 182cup spuščali se auto potem ne pelje NIČ slabše. tako, da brez brige, ampak ob priliki pa le zamenjaj te apexe s čim drugim.
apexi so tku k so zgori povedal nč od nč tku, da če hočš met auto bol na tleh reskirej tistih dobrih 100€ pa si kup saj H&R fedre...so že mal bolš
na seriskem se pelje res čudovito, vendar ga bom jaz tudi spustil.. zakaj? zato ker zgleda kot kombajn!
in po besedah tistih, ki so 182cup spuščali se auto potem ne pelje NIČ slabše. tako, da brez brige, ampak ob priliki pa le zamenjaj te apexe s čim drugim.
sj bi se zamenal, sam je problem dobit te fedre kje 
evo, števc iz mojga megana dela brez problema. Sm pa opazu da je dizelski zvok zlo opazen pri ogretem motorju :S
edit: http://www.youtube.com/watch?v=QzhG_W8K ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit. če kupim od megana števec, pa sam drobovje elektronike prestavim na mojga ki ima 8000rpm, naj bii delal brezproblema ane
pa še 210000 km ma, tko de bi bli spet realni 
edit: http://www.youtube.com/watch?v=QzhG_W8K ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit. če kupim od megana števec, pa sam drobovje elektronike prestavim na mojga ki ima 8000rpm, naj bii delal brezproblema ane
evo, števec dobu novo drobovje
edit: in 204kkm

A se kermu zdi da je to dol spušeno?

A se kermu zdi da je to dol spušeno?

Zadnjič spremenil jurko, dne 11 Feb 2012, 16:41, skupaj popravljeno 1 krat.
na taki višini k moj.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Čist hud je k je tkole u podnu!
Kko si rešu števc?
Kko si rešu števc?
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
- domzikales
- Kraj: Velenje
Kolk je pa ta spuščen? Zadaj 3cm, spredaj 5cm?jurko napisal/-a:A se kermu zdi da je to dol spušeno?
Kar te ne uniči, te okrepi!
pojma nimam kolko je to dol 
Števce sm rešu tko da sm kupu od megana delujočga, pa sem samo številčnico za zaslončkom od cliota prešravfu na vezje od megana. Simple as that
cost 30€ 
Števce sm rešu tko da sm kupu od megana delujočga, pa sem samo številčnico za zaslončkom od cliota prešravfu na vezje od megana. Simple as that