Renault clio 2001 1.4 16V pokanje v volanu

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
alesing

Renault clio 2001 1.4 16V pokanje v volanu

Odgovor Napisal/-a alesing »

Lep pozdrav!
Imam sledeči problem, ko je avto hladen in ko zasučem volan na mestu levo desno mi nekaj poka v volanu, ko se segreje preneha pokati kaj bi bilo to. Na serviso niso nč popravl dve uri in pol dela 85 EU plačo pa ni nič bolše ne peljem ga več na servis...
Clio
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Pelji nazaj na servis in naj popravijo ali pa vrnejo denar. Ne razumem tega , da ljudje plačujete neopravljene storitve. Se opravičujem za OT.

P.S.: Premaknil temo in obenem bi prosil, če uporabite funkcijo "išči", ker je bilo na račun tega že veliko opisanega.
Uporabniški avatar
scythe

Odgovor Napisal/-a scythe »

men so končniki pokali :)
jerseyenator

Re: Renault clio 2001 1.4 16V pokanje v volanu

Odgovor Napisal/-a jerseyenator »

Imam podoben problem, ki se mi je pojavil sedaj ko je bilo zunaj minus. Vsedel sem se v avto prižgal nato pa zaslišal kako poka v volanu, poka pa samo kadar samo malo obrnem volan v desno ali levo (približno tako kot bi zaklenil volan na takem mestu poči). Vendar po zvoku bi rekel da prihaja znotraj avta takoj za volanom.

Kolikor sem prebral bi lahko bili končniki. Pa me zanima kam se najbolje splača peljat popravit ( LJ ), koliko dela je s tem (koliko časa traja popravilo) ? In kakšna bi lahko bila cena, 100€ ??

gre pa za thalio, 2002l, 1.4 16v, 48,000 km.

Hvala za pomoč in nasvete!
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Re: Renault clio 2001 1.4 16V pokanje v volanu

Odgovor Napisal/-a schik »

Verjetno bo prej ležaj amortizerja ali pa končniki. Treba videt. Ležaj amortizerja je cca. 8€ kos, volanski končnik pa ene 10-15€/kos. Končnik je najbolj menjati v paru, ker je potem treba še na optiko.
Odgovori