Renault Clio 2.0 16v l.2000 Ph1
- Truckdriver \8/
- Kraj: Grosuplje
Re: Renault Clio 2.0 16v (mk2 ph1)
Še z moje strani veliko varnih kilometrov in naj ti dobro služi
Drugače pa zelo lep
Drugače pa zelo lep
Prijaznost, strpnost in brzina na cesti moja so vrlina 
ja, za en izpis je 5€, za 3 izpise pa 7€. izpis za mojga Cliota zgleda takole:ManIAK napisal/-a:Kaj ta carfax moreš prav plačat za izpis?
http://www.carfax.si/show-report/775a3a ... 5b56f7c53b" onclick="window.open(this.href);return false;
(je pa tole po nekem času pretečeno in ga ni več možno videt)
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Evo, še povezava do posnetka kako lavfa motor 
http://www.youtube.com/watch?v=YNnRSvuv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=YNnRSvuv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Čist lepo laufa.
Števc se pa vid da je doma narjen
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
lavfa ket en dizlUrbanD napisal/-a:Čist lepo laufa.
Bi se to dal kej zrihtat?
ja to po štim nikakor ni čez jurja... pomoje narobe kaže, se pravi da se ti tut pol ne zasukne čez 8 jurju. lahko da je narobe nazaj sestavljeno če so kdaj jemali narazen... ker motorček zadi pa cager morta it nekak narazen...
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
a je kdo ki bi to znal uštimat
ker trenutno bo cajt do 15.3 
Strehco ma res večjo
Sem mislu, da sta enake barve... pa sm se spomnu pol, da je tvoj OdyssayBlue
zdej ko je opran je čiiist drug avto spet
aja kakšne maš kej plane za prihodnost z njim?
p.s. pa podpis si spremen v jure vozi RS-a
zdej ko je opran je čiiist drug avto spet
aja kakšne maš kej plane za prihodnost z njim?
p.s. pa podpis si spremen v jure vozi RS-a
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Verjem, da nočš slišat RS-a ko laufa ko en dizljurko napisal/-a:lavfa ket en dizlUrbanD napisal/-a:Čist lepo laufa.
Števc se pa vid da je doma narjenštevc pa še mal trzne če sam stikalo za luči obrnem
![]()
![]()
Bi se to dal kej zrihtat?
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Nekej definitivno ni vredu, ker ko dodaja gas vmes malo zarezgeta, pomojem je jermenica za zamenjat, al pa pogledat kaj se dogaja v karterju (oljna pumpa zamašena) smo že imeli en primer.
http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;Re: Renault Clio 2.0 16v (mk2 ph1)
No, sej to rezgetanje mi je čudno. Sem dal dol plastiko, da sm vidu kako je kej spodi, in sm opazu de je bil al menjan al pa spucan motorček prostega teka, ker ni nič od prahu al pa kakšne druge svinjarije usran. Pa tud kabli za svečke so precej lepi. Ko bo lepo vreme bi blo varetn najbolš da ga kar v enigmo prpelem al kako? 
@Nos:
plani so da se ga temeljito spolira, ker so trenutno kar ene praske po celmu avtu. Podpis bom pa spremenu, ko bom registreru RS-a
@Nos:
plani so da se ga temeljito spolira, ker so trenutno kar ene praske po celmu avtu. Podpis bom pa spremenu, ko bom registreru RS-a
Ne vrt ga na 8000, če ga niso že drugi prevrtel, ker bo olje piu ko zmešan. Saj men ga je, zdej je nov motor, ne pije več, lepo laufa, pa optimizacija je zakon
bolš kot pa vrtenje do 8000, ki nima efekta, bolš da ti pr 3000 začne. Nevem sicer kko je pr teb ker imaš zajlo za gas? Aja pa motor tut men ni lepo slišat, neki ni uredu. Pokrov odmične dol snet, tm k je nosilc pa jermenico pogledat.
Zadnjič spremenil Koncar, dne 07 Feb 2012, 18:55, skupaj popravljeno 1 krat.
sej pomoje smo ugotovil de je števc mal bogi 
zgleda, da pol velik RS-ov olje pije al kaj?
al sam tisti, k so kej prefukani? jst sm svojga prve 3 mesce redno na 14dni kontroliral olje in ga je blo zmer isto not. hvala bogu
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.