Renault Clio 2.0 16v l.2000 Ph1
Re: Renault Clio 2.0 16v (mk2 ph1)
90 km/h je pro 2500 nekje, isto kot na meganu. Reset števca z tipko pa kontaktom ne deluje. Je bil pa avto v nedeljo po ogledu ponovno odklopljen od akumulatorja. Ju3 bom števc vn uzel pa pogledu če je bil kej podiran:) sm ga pa dons še na dvigalo dvignu ko sm se domov prpelu, pa smo opazil de je mal mastno od olja. Upam de ni kaj resnega:)
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
kje je mastno, praviš? šalta se ti lepo al se kj zatika?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Ste ga pa napadl z enimi nasveti in komentarji reveža
Lep avto si kupu! Vsaj koker sm ga vidu pred leti, je še vedno tako kt je bil. Vsaj vizuelno.
Kar se obratov tiče spuci loputo in počist kontakte pr senzorjih okol nje. Nevem sicer kako je pr teb ker nimaš el. lopute, ampak kej preveč drugač ne more bit od faze 2. Števc bo že sam k seb pršu. Če ne, bomo dal pa na tester.
Če boš hotu met nazaj serijsko mapo, se tut to da zrihtat. Tko da nč bat. Ni glih zdravo vrtet to mašino nad 7500.
Če ni ful mastno se ne sekiri. Standard pri teh avtih je, da pušča iz spodnjega semeringa pri menjalniku. Tut ko ga menjaš, po 40k km spet pušča
Lep avto si kupu! Vsaj koker sm ga vidu pred leti, je še vedno tako kt je bil. Vsaj vizuelno.
Kar se obratov tiče spuci loputo in počist kontakte pr senzorjih okol nje. Nevem sicer kako je pr teb ker nimaš el. lopute, ampak kej preveč drugač ne more bit od faze 2. Števc bo že sam k seb pršu. Če ne, bomo dal pa na tester.
Če boš hotu met nazaj serijsko mapo, se tut to da zrihtat. Tko da nč bat. Ni glih zdravo vrtet to mašino nad 7500.
Če ni ful mastno se ne sekiri. Standard pri teh avtih je, da pušča iz spodnjega semeringa pri menjalniku. Tut ko ga menjaš, po 40k km spet pušča
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ja, nad 7500 je že malo rizično, če ni vse poštimano tako, da ne bi jaz to.UrbanD napisal/-a:Če boš hotu met nazaj serijsko mapo, se tut to da zrihtat. Tko da nč bat. Ni glih zdravo vrtet to mašino nad 7500.
Tole z 40.000 pa k sreči pri meni ne drži. Sicer pa ja, vedno se najde kak semering na RSu, da spušča. To naj te ne preseneča, če bo kje kaj mastno.
Prpel se do Erca enkrat, k nebo snega al pa počak na dyno day. Jst sm med prvimi stvarmi to naredu, da dejansko vidš kako je z motorko 
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
uuu RS ph1..
lep, lep!
naj ti dobr služi, pa velik varne vožnje.
kr se tiče vrtenja na 8000rpm, od končarja srebrna 182-ka se tudi vrti tako daleč (usaj učasih se je)..njega uprašaj če mogoče ve kaj je novega na autu..
kr se tiče šteuca: men se na 1.6 približno tako pokaže ko držim tipko za potovalni rač. in dam kontakt.. (tako kot je opisal choko), kej hudega uglaunem nebi smelo bit.
. grejo pa rs-i tut 240+ ja tako, da pamet v noge v fazi spoznavanja automobila.
Lp.
naj ti dobr služi, pa velik varne vožnje.
kr se tiče vrtenja na 8000rpm, od končarja srebrna 182-ka se tudi vrti tako daleč (usaj učasih se je)..njega uprašaj če mogoče ve kaj je novega na autu..
kr se tiče šteuca: men se na 1.6 približno tako pokaže ko držim tipko za potovalni rač. in dam kontakt.. (tako kot je opisal choko), kej hudega uglaunem nebi smelo bit.
Lp.
Končarjev je imel drugo mapo, zdej gre menda spet na normalne obrate, ne več do 8000rpm 
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
No sm se mal poglobu v papirje
servisna se je izgubila nekje med 8-mimi lastniki
je pa poštemplana za zadnji servis, ki ga je delu prejšni lastnik v svoji renault delavnici
menjalnik je nov in naj bi mel prevoženih okrog 8000km. Sklopko je tud zamenu, saj tko mi je reku, ko je bil že enkrat menjalnik dol. zadnje zavore so gor originalne. Je pa reku de je kupil najprej ene diske brez ležaja, ki ga je pol not naprešu in je po testni opazu de ma luft in je posledišno avto plesu levo in desno, tko de je pol kar original gor dal.
Zraven mi je dal nerabljen avspuh. Zdaj je gor nek športn lonc z dvojno cevjo
Glede olja pa je mastno nekje od glave navzdol. Možno de je tud dihtunga pri ventilih zanič. Reku mi je tud da naj po ene 10kkm olje preverim. Kakšne so norme v tem kolk te mašine kaj olja spijejo? 
Edit: a senzorje se lahko z wdjam mal spuca?
Zraven mi je dal nerabljen avspuh. Zdaj je gor nek športn lonc z dvojno cevjo
Edit: a senzorje se lahko z wdjam mal spuca?
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Zdej mu gre do 7500 ker sm mu naložu optimizacijo pa launch controlskopusnik napisal/-a:Končarjev je imel drugo mapo, zdej gre menda spet na normalne obrate, ne več do 8000rpm
Senzorje kr spuci z WDjem. Jim nima kej bit.
Olja ti ne sme preveč spit. Na 10k km je pomoje tam nekje do 1L še sprejemljivo. Kar je več, pomoje ni kul.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
pomoje če se spovnem prov mi je reku de mu je na 10000km 5 deci popil, in je bil kar mal presenečen ko je slišu de nej bi te mašine malenkost več pileUrbanD napisal/-a: Olja ti ne sme preveč spit. Na 10k km je pomoje tam nekje do 1L še sprejemljivo. Kar je več, pomoje ni kul.
edit: je bil pa iz prometa odjavlen že 10.10.2011 saj tko mi piše na e upravi.
edit#2: gume so smešno poceni
edit#3: poročilo iz carfaxa

U lep clio! Zdej te ne bo za zgrešit 
Ja imaš srečo, da imaš 15ke.
Carfax je pa zakon, zakaj ga nisem že prej odkril?? Čeprav pri meni vse štima, Aleen je bil lastnik le 2 meseca, jaz sem pa tretji.
Sklopko se splača menjati, ko je menjalnik dol tako, da jaz mu verjamem.Aja števec me edino skrbi, ne bom trdil ampak čisto možno, da je kak prejšnji lastnik kaj vrtel nazaj in se je potem zjebal. Vsaj sumim še vedno, da gre za tega. Ampak super, če je bil narejen veliki servis + zrihtan menjalnik, kake malenkosti potem naj te ne skrbijo.
Olje gre pa pri meni takole (vpisoval koliko sem dolil):
173600 Menjava olja
176500 2 dcl
178500 2 dcl
179500 Menjava olja (veliki servis, sicer ga je manjkalo deci do dva)
V excel vpisujem vse podatke o avtu, servise, edino bencin pa zavarovanje raje ne ker bi potem bolela glava pa ne od Cliota.
Olje sem začel vpisovati šele nedavno. Tako, da liter na 10.000 km je čisto OK. Pa prve tisoč do dva tisoč ga (vsaj meni) še ne pije, potem začne. S tem, da ko se ogreje ga tudi stisnem, verjetno bi kaki nuni manj olja popil. Po drugi strani, ko ga stisneš in ga malo popije podmaže (po prijateljevi teoriji) olje tudi tam kjer pri cincanju ne pride in ne podmaže.
Aja s tem, da nekaj ga je spuščalo pri semeringu, mogoče bo zdaj kake pol deci manj popil, ko sem dal poštimati.
Carfax je pa zakon, zakaj ga nisem že prej odkril?? Čeprav pri meni vse štima, Aleen je bil lastnik le 2 meseca, jaz sem pa tretji.
Sklopko se splača menjati, ko je menjalnik dol tako, da jaz mu verjamem.Aja števec me edino skrbi, ne bom trdil ampak čisto možno, da je kak prejšnji lastnik kaj vrtel nazaj in se je potem zjebal. Vsaj sumim še vedno, da gre za tega. Ampak super, če je bil narejen veliki servis + zrihtan menjalnik, kake malenkosti potem naj te ne skrbijo.
Olje gre pa pri meni takole (vpisoval koliko sem dolil):
173600 Menjava olja
176500 2 dcl
178500 2 dcl
179500 Menjava olja (veliki servis, sicer ga je manjkalo deci do dva)
V excel vpisujem vse podatke o avtu, servise, edino bencin pa zavarovanje raje ne ker bi potem bolela glava pa ne od Cliota.
and, ti maš rdečka rs 197? sm ga vidu dons ko je bil še cel zasneženand napisal/-a:U lep clio! Zdej te ne bo za zgrešit
@Symon:
hvala za vse te podatke
Sem pa tud posnel kako mašina lavfa
Foto material part2 in še nekaj vprašanj 

čemu vsi konektorji?

notranjost

Renault sport

Tak izpuh je gor

Tega je pa zraven dal (baje original)

Srček

a je to original kolektor? ker je cevni

Ritka

Večjo strehco ma ket Nos-ov

čemu vsi konektorji?

notranjost

Renault sport

Tak izpuh je gor

Tega je pa zraven dal (baje original)

Srček

a je to original kolektor? ker je cevni

Ritka

Večjo strehco ma ket Nos-ov
Kaj ta carfax moreš prav plačat za izpis?