Ok, dokler na začne s šibrovko nazaj name streljat, jo bom kar še enkrat z WD-jemdjordjevic napisal/-a:Bodi tiho, da ti ne odvrne: I'll be back!
Laguna II ph2 Grandtour dCi, l.05
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Ja tudi možno ampak se v celi druščini čričkov sploh ne opazidrhouse napisal/-a:Lol![]()
Na hitro WD40 po dveh grdih fedrih pod sedežem![]()
Èeprav, Aljaž, po tistem je res manj škripalo, ko si noter sedel. Verjetno ti je v žep zlezla in se preselila v tvojo?
Čist možno
Kdo bi razumel Francoze - pa tudi, če se o čričkih pogovarjamo 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Re: Laguna II ph2 Grandtour dCi, l.05
Par stvari:
Včeraj obrnila 197197km
Drgač pa imam par težavic:
Če je ventilator na drugi črtici, so noter na trenutke oglašajo črički - tako cviljenje. Očitno gre ventilator k koncu. Kako mu lahko podaljšam življenje? Se da kaj namazat?
Šobe za pranje šipe delajo slabše. Ne vem ali je razlog v nižjih temperaturah, ali so zamašene ali pa motorček štrajka. Kako vzamem šobe dol? Samo stisnem tisto sponko na njih in povlečem dol? Kako dostopam do motorčka pri posodi za vodo? Kje sploh je motorček? Spodaj?
Toliko za zdaj
Včeraj obrnila 197197km
Če je ventilator na drugi črtici, so noter na trenutke oglašajo črički - tako cviljenje. Očitno gre ventilator k koncu. Kako mu lahko podaljšam življenje? Se da kaj namazat?
Šobe za pranje šipe delajo slabše. Ne vem ali je razlog v nižjih temperaturah, ali so zamašene ali pa motorček štrajka. Kako vzamem šobe dol? Samo stisnem tisto sponko na njih in povlečem dol? Kako dostopam do motorčka pri posodi za vodo? Kje sploh je motorček? Spodaj?
Toliko za zdaj
Tudi sam mam ta problem oz. sem ga imeldrhouse napisal/-a:Par stvari:
Toliko za zdaj
lp
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Nam že od novega na cliotu ko maš na enki lepo cvili, pa mamo že 130 k pa še dela pač neki se drgne malo ventilator druga nič lp
Zanimam se za nakup teh vrat ko se dvigujejo - tak ko ma ta passa na moji profil sliki - ka mislite?
lp
lp
- lukeatluke
Lambo doors:

EDIT: No, hvala Maji in laguna484 za prijetno šalo z zgornjim postom
Hehe... Ne dam tega gor nikoli - je pa huda slika
Hehe... Ne dam tega gor nikoli - je pa huda slika
drhouse pa kaj ti si čéfur rato? al ti je sneg zaškodo, daj ne meči tega čéfustayla gor
P.S.: da ne bo kdo mislo da mam kaj proti čefurjem, nisem najdo drugega izraza ( pa naj tema ostane pri avtu, ne pri čefurjih)
P.S.: da ne bo kdo mislo da mam kaj proti čefurjem, nisem najdo drugega izraza ( pa naj tema ostane pri avtu, ne pri čefurjih)
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Sinko, sej če se malce poglobiš, vidiš, da se mu je nekdo drug malo poigral z profilom 
Tako je, če sta draga in kolega preveč razposajena tačas, ko ti večerjo pripravljaš
Najprej sploh nisem opazil, da je moja tema, sem mislil, da je "smešne slike, filmi...". Pa se še na veliko nasmejim sliki s Hondo, pol pa gledam moj nick, pa nek čuden avatar
Morm poiskat star avatar alpa novega naredit.
Hehe, fanj se mamo
Najprej sploh nisem opazil, da je moja tema, sem mislil, da je "smešne slike, filmi...". Pa se še na veliko nasmejim sliki s Hondo, pol pa gledam moj nick, pa nek čuden avatar
Morm poiskat star avatar alpa novega naredit.
Hehe, fanj se mamo
- lukeatluke
Thank God 
Sej ni čefur - ma pa kolege takesinko napisal/-a:drhouse pa kaj ti si čéfur rato? al ti je sneg zaškodo, daj ne meči tega čéfustayla gor
LP
Včeraj po službeni dolžnosti peljal čisto novega Passata CC 2.0TDI 170KM DSG.
Trd, hladen, nč škripanja, trd, stalno nekaj piskalo - nevarnost trčenja, preveč ob črti, premala varnostna... Doch, ni to zame. Sem pa nenormalno navdušen nad menjalnikom
Noro, ležerno in odlično. Škoda, ker Renault nima kaj takega. BVA pobere preveč goriva in zmogljivosti...
Kar se pa Lagunčice tiče: danes popoldne se bo pa nekaj zgodilo
Trd, hladen, nč škripanja, trd, stalno nekaj piskalo - nevarnost trčenja, preveč ob črti, premala varnostna... Doch, ni to zame. Sem pa nenormalno navdušen nad menjalnikom
Kar se pa Lagunčice tiče: danes popoldne se bo pa nekaj zgodilo