Gran Turismo
Re: Gran Turismo
a obstaja verzija za PC?
slišal še nisem, da bi obstajala.Tadej napisal/-a:a obstaja verzija za PC?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
pomoje de je to izključno sam za ps3 oziroma playstation
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Gran Turismo je Playstation ekskluziva.
Dobr grejo BMWji, a ne Spidojc.
Dobr grejo BMWji, a ne Spidojc.
jp,samo zaradi GT5 sm nabavu PS3Symon napisal/-a:Gran Turismo je Playstation ekskluziva.
Live long and prosper \\//
x2MuRiCi napisal/-a:
jp,samo zaradi GT5 sm nabavu PS3![]()
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
x3 in zdaj veste zakaj je ekskluziva. Taki špili prodajajo konzole. 
- R19-racing
- Kraj: koper
vem da obstaja verzija gt 4 za pc sem jo sprobal XD za gt 5 pa nebi rekel...
Na emulatorju mogoče ja. Saj imam tudi GT1 in GT2 in ju lahko špilam na PCju.

Mimogrede, v resnici z gipsom lažje zategnem ročno na snegu kot v špilu ker ne morem pritisniti tipke za ročno.Developed exclusively for PlayStation systems, Gran Turismo games are intended to simulate the appearance and performance of a large selection of vehicles, nearly all of which are licensed reproductions of real-world automobiles. Since the franchise's first entry in December 1997 up until September 2011, a total of 65 million units have been sold worldwide for the PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3, and PlayStation Portable.[1]
Se še komu zgodi, da mu kr zamrzne GT5, ko recimo končaš dirko pa ti loada pa te fore? men se to dogaja pogosto. Zanimivo, da drug špil mi ni še nkol zamrznu... WTF 
se včasih nardi ja,nimam pojma zakajNos napisal/-a:Se še komu zgodi, da mu kr zamrzne GT5, ko recimo končaš dirko pa ti loada pa te fore? men se to dogaja pogosto. Zanimivo, da drug špil mi ni še nkol zamrznu... WTF
Live long and prosper \\//
jst sem prejle en championship nažigal in mi je pr zadnji dirki zablokiral... sem ga resetiral in bom mogu jit od začetka špilatMuRiCi napisal/-a:se včasih nardi ja,nimam pojma zakajNos napisal/-a:Se še komu zgodi, da mu kr zamrzne GT5, ko recimo končaš dirko pa ti loada pa te fore? men se to dogaja pogosto. Zanimivo, da drug špil mi ni še nkol zamrznu... WTFje pa važno,da se ob tem ne zgubijo podatki
Večkrat naredi backup. Če ti zablokira pa samo odklopi net. V večini primerov je to problem. 
Zgleda bo treba res... enkrat mi je že crknu in je šlo vse v k***cSymon napisal/-a:Večkrat naredi backup. Če ti zablokira pa samo odklopi net. V večini primerov je to problem.
p.s. k tud tvoj včasih čudne glasove spušča... kr neki poka noter pa glasen ratuje na čase... tale moj je neki posebnega zgleda