clio 1 RT, centralno zaklepanje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
mjurma2
Kraj: Gorenjska

clio 1 RT, centralno zaklepanje

Odgovor Napisal/-a mjurma2 »

zanima me če zamenjam sprejemnik za daljinca, potem verjetno potrebujem tudi drug (pripadajoč) daljinec?

pa zakaj centralno zaklepanje odklepa/zaklepa le voznikova vrata in gepek, ostala pa samo "trznejo"?
FLAR - Fiat-Lancia-Alfa Romeo
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Re: clio 1 RT, centralno zaklepanje

Odgovor Napisal/-a rambo »

lahko je kje slab stik kontaktov.
lahko so pa slabi motorcki v ostalih vratih.
sem imel enak problem
menjal motorcke in nasprical pa je ok
imam doma se 4 komade motorckov za clio1

ce bos menjal notranji sprejmenik potrebujes se pripadajoci kljuc
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
Borut Povše
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a Borut Povše »

Probi našpricat z WDjem pri kljukici, pol jo pa mal gor-dol šibi na roke, pol pa probavi še z centralnim. Ponavadi, če je z elektriko vse ok to zaleže.
ESPACE 4 2.0 dci INITIALE Proactive
Aleks666

Odgovor Napisal/-a Aleks666 »

a ve kdo mogoče kaj bi lahko bi mojem cliu narobe s centralnim delovanjem... ko sem ga kupil je s centralnim odklenlo sovoznikova, zadnja leva in prtljažnikova vrata, potem sem jih začel popravljat - podrl tapete našprical motorčke z WDjem in večkrat pritiskal gumb za centralno odklepanje. ko sem pritiskal gumb sem imel sovoznikova vrata odprta in ko so se ostale začele odklepati so se mi pokvarla sovoznikova. našprical sem tudi ta motorček in nič, potem sem ugotovil, da ko pritisnem na gumb pride premalo elektrike in niti trzne ne. (motorček pa dela ker sem potegnil kable od drugih delujočega motorčka). kakšen kabel dvomim da je pretrgan saj je malo pred popravljanjem še delalo

a bi lahko bilo narobe kaj z avtomatom ki spusti elektriko do motorčkov ali kaj...?
Odgovori