Laguna 1.9dci06 FAP "ckeck emissions" + "check injection"
Re: Laguna 1.9dci06 FAP "ckeck emissions" + "check injection
Preveri šobe, filter nafte in EGR.
Pri meni je nekaj podobnega pisalo, ko je zamašilo dovod goriva. Je pa avto ugasnil...
Pri meni je nekaj podobnega pisalo, ko je zamašilo dovod goriva. Je pa avto ugasnil...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
- lukeatluke
Pri našem 1.9 dci 120KM že 25kkm piše Check injection, vmes je bil delan tudi glavni servis, pa zaenkrat "tok tok" ni nič narobe, gre normalno in vse.
Bilo pa je rečeno, da so krive grelne svečke, to ne vem, ker nismo menjali, saj avto vžiga kot je treba.
Bilo pa je rečeno, da so krive grelne svečke, to ne vem, ker nismo menjali, saj avto vžiga kot je treba.
Kako se pa potem vozite - a ne gre avto v srevisni program? Ker ko se je meni to prižgalo avto ni šel čez 2000rpm.lukeatluke napisal/-a:Pri našem 1.9 dci 120KM že 25kkm piše Check injection, vmes je bil delan tudi glavni servis, pa zaenkrat "tok tok" ni nič narobe, gre normalno in vse.
lp
- lukeatluke
Avto deluje čisto normalno-od pospeševanja do prostega teka, ropotanja itd. :tok tok: 
Naj še kdo napiše kake izkušnje ima, ker tole mi je zelo čudno da avto dela naprej normalno.lukeatluke napisal/-a:Avto deluje čisto normalno-od pospeševanja do prostega teka, ropotanja itd. :tok tok:
lp
- lukeatluke
Lahko prilepim sliko, filmček kako avto vzge in kaj se napise, da bom pa dizla cakal da se segreje in ga prtisnil do 4000rpm, pa cas ne dopusca 
Pa uporabljaš pravo olje, to je standrt in nič drugega?!
Elf Solaris DPF 5W30
Fuchs TITAN GT1 PRO C-4
...
Elf Solaris DPF 5W30
Fuchs TITAN GT1 PRO C-4
...
Ni ga treba tiščat saj ti verjamem ampak mi je čudno da računalnik ne blokira. Dokler tako tečese kar veselovozilukeatluke napisal/-a:Lahko prilepim sliko, filmček kako avto vzge in kaj se napise, da bom pa dizla cakal da se segreje in ga prtisnil do 4000rpm, pa cas ne dopusca
lp
Grelne svečke so poceni (NGK) in jih je zelo dobro menjati vsake toliko časa. Zakaj? Kljub temu, da dobro delajo, se zapečejo, nerade odvijejo in odlomijo. Potem se s specialnimi orodji WÜRTH to ven odvija, seveda če uspe, če ne pa glava dol. Zato se jih montira z bakrenom sprayem po navojih proti zapekanju. Za FAP je obvezno Solaris olje.
Preveri konektorje pod sovoznikovim sedežem 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa