Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
Re: Clio RS 172 Monaco Blue- Track setup ;)
Sej 7l/100km z RS-om sploh ni umetnost, pod pogojem da se voziš dokaj normalno pa da nimaš gas sam on-off. Ventilar je pa kar 1l več ob enaki vožnji. Jest sm pršu do 7.5, manj pa na cel tank bl tezko, edin ce bi bil doma v Prekmurju al pa bi mel same relacije 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
@kmetek, pol bi ga moral šaltat jst na 2000rpm... to se mi pa ne dopade. Tud ko je hladen grem rajši do 3000rpm.
Naslednja stvar so pa tele francoske barve zastave v prvi maski, ki se mi že dolgo časa dopadejo
Na tej fotki zgleda, kot da je izolir trak?

Naslednja stvar so pa tele francoske barve zastave v prvi maski, ki se mi že dolgo časa dopadejo
Na tej fotki zgleda, kot da je izolir trak?

.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Najbolj simpl bo vrjetno res izolir trak.
Tole mam tudi jaz v namenu nalimat gor ker ful dobr zgleda.
Kokr sm mal bral večina uporabi izolir trak.
Noro dobr zgledaLiLDee napisal/-a:Tole mam tudi jaz v namenu nalimat gor ker ful dobr zgleda.![]()
kolk bo pa obstojno v pralnicah tole? no sej izolirja bom mel na zalogo
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
greš v gradbeno trgovino pa kupiš paket izolircev večih barv za par €... boš lahk še romunsko naredu, ko se boš francije naveličal 
Ko ga boš pa na levi bok postavil, bo pa Jugoslovanska rdeča, bela, plava 
use se da sam če se če
V Inter Diskontu mas paket s 5mi za 2.5€. Pac povijes tako da se konca spodaj, pa ga ne bo odlepilo. Ideja je super. Sem pa tud vidu na enmu srebrnemu RS-u da je mel rumeno-crn vzorec in je res dobro zgledalo.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
mislm da je ideja zelo dobra, ker dobr sede na tele vaše RS-e, pa se ne zejbavam, sam mam en racionalen predlog. Skup zberete dnar, kupte te izolirtrake in nardite izolirFRENCHtrackday
in to skupinsko polimate in dokumentirate. Pa kako Romunsko ..kaj ti pa ni 
Staaariii! Fuuul huda ideja!dci napisal/-a:mislm da je ideja zelo dobra, ker dobr sede na tele vaše RS-e, pa se ne zejbavam, sam mam en racionalen predlog. Skup zberete dnar, kupte te izolirtrake in nardite izolirFRENCHtrackdayin to skupinsko polimate in dokumentirate. Pa kako Romunsko ..kaj ti pa ni
na ebay pet pa raj naroč f4r nalepko pa dj na šajbo 
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
Ok, to pa sploh ni slaba ideja, premišljam kako bi to pri mojemu naredu, samo mislim, da nima za to prijazne maske, hehe.
Js bom šu pa kupu 3 izolir trake pa pol tut če se odlima lahk velikrat zamenjaš 
Nalimaš okrog in okrog in se ne bo kr tko odlimal. Edin umazanija se zna pr robovih naberat.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ali pa kaka samolepilna folija. Tole je pa res majhen problem. Mogoče bom še jaz probal, ko dobim avto nazaj seveda.