filmi+smesnice+razno... Nadaljevanje!!!
Re: filmi+smesnice+razno... Nadaljevanje!!!
Vožnja za ritjo audija, vožnja levo-desno po voznem in odstavnem in potem še trobljenje - tja do 45. sekunde.
Kaj je pa po tem voznik Audija A4 počel, je pa škoda besed (pač "neboštimenejebu" stil).
Kaj je pa po tem voznik Audija A4 počel, je pa škoda besed (pač "neboštimenejebu" stil).
- Truckdriver \8/
- Kraj: Grosuplje
Se podpišem pod tole... vse je kriv un iz audijem.bam88 napisal/-a:vozil mu je za ritjo ker ga je hotu opozorit naj pospesi.. vozil je levo in desno ker mu je verjetno blendal na levi in desni spegu (audiju). trobil mu je pa zato ker ga je hotu zbudit... v vsakmu primeru je kriu audi.. tud ko ga je htel prehitet mu je pa audi pospesu da ga ni mogu varno prehitet. mors vedt da tovornjakar kroti 40 ton... da mu en sranje dela pa upocasnuje ogroza ves promet.
Prijaznost, strpnost in brzina na cesti moja so vrlina 
Da bi bil js v tovornjaku bi ga zihr nasadu...ne tolk da bi ga z avtoceste odneslu, ampk ruknu bi ga za zihr tuk da bi mau obcutu..katastrofa kaj tu vse ne vidš
sej je pa z zakonom prepovedano pospesevanje, ko te nekdo prehiteva.
al se motim?
take kot je ta z audijem bi trebalo malo spametovat s kaksnim odvzemom izpita 24h al pa kaj takega,ne samo denarno.
al se motim?
take kot je ta z audijem bi trebalo malo spametovat s kaksnim odvzemom izpita 24h al pa kaj takega,ne samo denarno.
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
mislim da če se fuaš manj kot 70 KM/h na avtocesti moraš na odstavni pas. nisem pa siguren.bam88 napisal/-a:seveda je prepovedan ker s tem ogrozas promet. take situacije dozivljam skor vsak dan
sem mel primer ko sem bil s kombijam prevec obtezen in po klancu proti kocevju nism mogu vec kot 50kmh me je prehitel en kreten in na polno pred mano zabremzal ker sm vozu prepocas v klanc. rezultat je biu da je blo vse raz.ukan po tovornem prostoru pa se hudo prometno bi lahko naredu... sevede js bi biu kriu k bi se mu u rit prtisnu.
Vožnja po odstavnem pasu je prepovedana! Verjetno si mel v mislih pas za počasna vozila. Drugače je pa minimalna dovoljena hitrost na AC 60 km/h. Kar je odločno premalo.
P.S. Prosim če se lahko vrnemo na temo, torej lepite dalje smešne slike/filmčke, ipd.
Hvala in lp
Osebje RKS
P.S. Prosim če se lahko vrnemo na temo, torej lepite dalje smešne slike/filmčke, ipd.
Hvala in lp
Osebje RKS
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
Ene par dobrih 

Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Niso nič "kretenski". Te avtomobili in predelave so del njihove subkulture imenovane "Bosozoku".
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
- Truckdriver \8/
- Kraj: Grosuplje
Nekateri imajo zaščitne maske, da se ne zadušijo od smardu ali kajbam88 napisal/-a:kretenski đapanarji
http://izklop.com/link_enc.php?id=75975" onclick="window.open(this.href);return false;
Prijaznost, strpnost in brzina na cesti moja so vrlina 
par jih je prav hudo spimpanih 
http://www.damnlol.com/he-wont-be-smili ... 10383.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.damnlol.com/he-wont-be-smili ... 10383.html" onclick="window.open(this.href);return false;
hehe, ko sem tole videl sem polil sok po tipkovnici

jebat ga...slovenci mamo folkloro, japonci pa...bam88 napisal/-a:men so kretenski oorsoh... sploh njihova cudna kultura
poglej tist prvi posnetk japoncev na 9:37 pa 10:23 :
kako narediti prenosljivo vinjeto v 6tih postopkih....!?
1. kupiš letošnjo vinjeto
2. vzameš navaden prozoren selotejp
3. prilepiš selotejp čez črne črte na sprednem delu ki piše odstrani folijo
4. počasi vlečeš selotejp in čvrsto držiš vinjeto da se ne guba
5. na koncu samo še odrežeš spoden del z škarjim ki načeloma ostane če vinjeto drgač odlepimo
6. zdaj lahko malo vinjeto na slinite ali namokrite in jo stisnete na vašo spredno šajbo....
))

1. kupiš letošnjo vinjeto
2. vzameš navaden prozoren selotejp
3. prilepiš selotejp čez črne črte na sprednem delu ki piše odstrani folijo
4. počasi vlečeš selotejp in čvrsto držiš vinjeto da se ne guba
5. na koncu samo še odrežeš spoden del z škarjim ki načeloma ostane če vinjeto drgač odlepimo
6. zdaj lahko malo vinjeto na slinite ali namokrite in jo stisnete na vašo spredno šajbo....

če te pa ustavijo in vidijo da nimaš pirlepljene dobiš pa kazen...