Gre za Megane 2 ph 2. HVALA! Aja, zajla je cela. Vsaj zahaklana je še pri ročki.
Pokrov motorja se ne odpre ( Megane 2 )
Pokrov motorja se ne odpre ( Megane 2 )
Ok kaj je zdaj to
Danes hočem natočit v avto vitrex in potegnem ročko pa je cela rahla..Zadnjič sem daval noter druge žarnice pa se je verjetno zajla kje snela. Mi zna kdo pomagat kak naj zdaj odprem haubo ? Gledal sem tam že pri ledvičkah če se da kaj naredit pa vidim da ni neke pomoči najbolj...
Gre za Megane 2 ph 2. HVALA! Aja, zajla je cela. Vsaj zahaklana je še pri ročki.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Re: Pokrov motorja se ne odpre ( Megane 2 )
Probaj tako, da ti nekdo mal privzdigne havbo ti pa potegni za ročko, meni se je to večkrat zgodilo, problem je bil v tisti gumi na vrhu vezne stene, ker se dobesedno prilepi na havbo in ne skoči navzgor.
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
ne ni problem v gumi ampak zajli ki se je snela tam nekje pri lučeh ko sem menjaval žarnice. nimam pojma kak bi odprl tisto ključavnico, ker more nekaj se premaknit da hakl ven pade
sam ne vem kak je nareto skup. 
Isti problem sm meu jst... pelu sm k enmu kleparju mislm pa da je šou skozi levi kolotek notr da je lahko havbo odpru... morš dat pa kolotek vn da sploh zravn prideš. Upam da sm ti s tem kej pomagu 
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
Ja saj tam neki se sliši ta zvok ko je dol sneto
Ponoriš. Bom probal kolotek dol vzet