plavi je pod streho zaenkrat kljubuje zobu časa ... jah newem kako bi začel ...ko bo čas ... zenkrat me ne ovira je pa še v takšnem stanju kot je bil ...edno oprat bi ga bilo treba ker je prašenwily napisal/-a:lep voz...ki je pa dej plavi ostal? nevem če si kaj razmišljal ane..zka nebi dal zadne boke od clia16v na svojega 5vratnega pa še daš zaden odbjač od clia16v in mali spoiler...pa pol če pomisliš še kak engine swappa imaš clia 16v 5doors kot lancia hf integrale ane izgled karoserije...
CLIO Initiale Paris
Re: CLIO Initiale Paris
Še današnja zimska x drive smučišče Bela
Gume Fulda Cristal Control HP odlično primejo
Smučali pa še nebomo

Smučali pa še nebomo

kul, si se ziv
clio se laufa lepo?
Toni!
Pa kje si ti sila! Daj kaj pokliči če boš kaj v naše konce hodil da se dobimo kaj. 
Enigma motorsport
Glej, glej, avto še vedno izgleda odlično.
Sem ga videl v Mariboru, pred tekmo s Srbi v Ljudskem vrtu, blizu študentskih domov
Sem ga videl v Mariboru, pred tekmo s Srbi v Ljudskem vrtu, blizu študentskih domov
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Drmo napisal/-a:Toni!Pa kje si ti sila! Daj kaj pokliči če boš kaj v naše konce hodil da se dobimo kaj.
se strinjam popolnoma

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
@jurre clio dela kot ura ...morm rečt da je motor B.P. v originalu razen kakšna drobtinca je druga... morm potrkat ...
@ drmo ja ...res bi blo fajn da se spet enkrat vidmo pa rečemo kšno ... sm glih zadnjič v železnikih vidu na hitro enga P106 RALLYE pa sm se prec sponu na tvojo zverino
jah nč bo treba pridt v LJ na lokalca ... ko bo mal topleje 
@Liquid hehe to si pa nism mislu da bo kdo opazu mojga Cliaša v MB pa tako daleč sem parkiru
še najbolj sem se bal kakšnih Srbov da bi ga preoblikovali v jugota 
@ drmo ja ...res bi blo fajn da se spet enkrat vidmo pa rečemo kšno ... sm glih zadnjič v železnikih vidu na hitro enga P106 RALLYE pa sm se prec sponu na tvojo zverino
@Liquid hehe to si pa nism mislu da bo kdo opazu mojga Cliaša v MB pa tako daleč sem parkiru
Sem parkrat vidu avto, nazadnje mislm da kak teden al pa dva nazaj iz Bršljina proti centru mesta
pa parkrat na bivši TUŠ črpalki parkiran
Lep avto 
The best place to watch a race is in the rear view mirror.

.jpg)