Avtoradio slabo lovi
Avtoradio slabo lovi
Imam Clio 2, l.2003, 1.2. Naenkrat mi avtoradio ni lovil več kot 5-6 postaj. Sem mislil, da je avtoradio fuč, pa sem nabavil Pioneer DEH-1400UB. Sedaj je še slabše. Novi avtoradio mi lovi 1 celo postajo. Zdaj me pa zanima, ali ima Clio 2 ojačevalec in kje je?
Re: Avtoradio slabo lovi
Kolikor je meni znano nimajo ojačevalca signala, lahko da je problem samo v kakšnem kontaktu pri antenskem kablu. Lahko se oglasiš pri meni, in pogledamo kje je problem.
Lp
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Avtoradio slabo lovi
Hvala za ponudbo. Ker sem z Gorenjske in je malo daleč samo zaradi tega hodit v LJ, bom najprej sam poizkusil najti napako, če pa ne bo šlo, pa kontaktiram, kdaj in kam se pripeljem.
Lp
Boštjan
Lp
Boštjan
Aha, to je res malo daleč. Malo preveri antenski kabel, ponavadi je problem v kontaktu kjer se kabel stika s konektorjem ki gre v radio.
Lp
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Avtoradio slabo lovi
A to misliš pri anteni ali na drugi strani, kjer gre konektor v radio?Ziga00 napisal/-a:Aha, to je res malo daleč. Malo preveri antenski kabel, ponavadi je problem v kontaktu kjer se kabel stika s konektorjem ki gre v radio.
Lp
Lp
Boštjan
Pri temu konektorju ki gre v radio. Škodit pa ne more, če pogledaš še stik pri anteni na strehi.
Lp
Lp
Glede na to, da ni ojačevalnika bi jaz rekel, da je problem pri anteni. Kako se spodnji del antene demontira?
A je treba tapeto pod stropom kaj dol odmakniti? Možno, da bo treba še novo anteno nabavit.
A je treba tapeto pod stropom kaj dol odmakniti? Možno, da bo treba še novo anteno nabavit.
- bostjan.ambrozic
- Kraj: Gorenjska
Vzemi 2m kabla in ga vtakni v radio pa boš videl pri čem si, mora najti malo morje postaj. Kje pa imaš anteno spredaj ali zadaj??????
Renault Laguna II, 1.6 16V, 109KM
Po mojih izkušnjah je bil v 90% kriv konektor za anteno, ki se vklopi v radio, saj je zaradi zgibanja kabla že lahko zacvikan kabel al celo pretrgan.McBobo napisal/-a:Glede na to, da ni ojačevalnika bi jaz rekel, da je problem pri anteni. Kako se spodnji del antene demontira?
Lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več