Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
Re: Clio RS 172 Monaco Blue- Track setup ;)
Boš mi poslal svojo cifro na PM, k sm zamenjal mobitel
Mate tam v vašem koncu kr dobre ceste za mal predihat avto
Mate tam v vašem koncu kr dobre ceste za mal predihat avto
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Tist konc od Sevnice gor ma hude ovinke 
Cesta Impoljca - Studenec? Huda cesta, smo se peljali po njej na roadtripu 
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Tko majhne porabe pa že nisem imel lep čas
normalna vožnja tja do 4000rpm, več ne...
sem bil priden

in povprečna hitrost je bila okrog 55km/h. Tist k še vedno misli, da F4R motor žre 13l se moti :a2_mongo4yj
p.s. komaj čakam 15. Marec, da spravim porabo vsaj na 10l
sem bil priden

in povprečna hitrost je bila okrog 55km/h. Tist k še vedno misli, da F4R motor žre 13l se moti :a2_mongo4yj
p.s. komaj čakam 15. Marec, da spravim porabo vsaj na 10l
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Če pomislim, da sem sam z mojim prišel na 7.4l/100 je 7l za 170km še vedno veliko. 
nightmare napisal/-a:Če pomislim, da sem sam z mojim prišel na 7.4l/100 je 7l za 170km še vedno veliko.
Od Postojne do Izelo po AC. Stalno po omejitvah.Nos napisal/-a:nightmare napisal/-a:Če pomislim, da sem sam z mojim prišel na 7.4l/100 je 7l za 170km še vedno veliko.To si mel sam relacijo?
Nekaj priganjanja po obali in vožnja domou po stari cesti(izživljanje na Črnem Kalu) pa smo prilezli na 10.2.
Težko se držat omejitev z M3 
Po AC še gre ker mi itak ni všeč nažiganje po ravnem ampak se hitro spozabiš.Nos napisal/-a:Težko se držat omejitev z M3
Po regionalkah je pa zelo zelo mučno. Vržeš v 6. pa si prec na 120.
Že men je mučno z 170KM tebi z 320KM pa splohnightmare napisal/-a:Po AC še gre ker mi itak ni všeč nažiganje po ravnem ampak se hitro spozabiš.Nos napisal/-a:Težko se držat omejitev z M3
Po regionalkah je pa zelo zelo mučno. Vržeš v 6. pa si prec na 120.