Katere diske in ploščice

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

lukeatluke napisal/-a:Je pa zanimivo, da za Motrio program piše ista funkcionalnost in varnost, torej je isti občutek samo za krajši čas=manjši denar.
Odvisno kako bereš... Jaz recimo preberem tudi, da se razlikujejo v rahlo zmanjšanem udobju, kar meni ne pomeni istega občutka...
lukeatluke napisal/-a:Koliko je moznosti, da zafrknem nove diske, ce bi dal te ploscice(imajo 6Kkm) nazaj gor, seveda pobrusene na isto debelino, zgolj iz radovednosti in minimalnega stroška.
Če ne boš tako dolgo/močno zaviral, da bi diske pregrel in s tem zvil, jim ne bo kaj hujšega ;).

Kar se tiče trdote ploščic pa bi naj bilo nekako tako kot je GHost14 napisal. Po mojem občutku so vse (aftermarket) ploščice, ki sem jih imel, pretrde. Jaz pri trgovcih nisem imel izbire trdote ploščic (pač nimamo motomata pri nas :)) in mogoče bi pa kakšne mehke bile OK (ali pa bi se precej hitreje obrabile kot original, pa bi zato bil dražji nakup :)).
drhouse napisal/-a:
smiley napisal/-a:Js bi dal kombinacijo diski/ploščice BREMBO/TRW.
To mam jst in sem IZREDNO zadovoljen, kar se zaviranja in doziranja zavorne sile tiče. Znajo pa kdaj ob vlažnem vremenu malo pocvilit...
djordjevic napisal/-a:Jaz sem menjal pred kakega pol leta vse štiri na meganu II in sem dal gor ferodo, pa se mi zdijo čisto ok. Prime enako kot prej, obrabe pa moram reči, da še nisem preverjal.
Pa sta prepričana, da sta prej imela originalne Renault ploščice?

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Prej sem imel Lucas in original diske.
Uporabniški avatar
vran22
Kraj: Prebold

Re: Katere diske in ploščice

Odgovor Napisal/-a vran22 »

uporabnaa zadeva.. bom upoštevu te nasvete, pa nabavu diske pri trgovini k ma autodele, pa orginal ploščice :D
R. Megane II ph1 1.9dci Privilige Lux :)
Uporabniški avatar
domzikales
Kraj: Velenje

Re: Katere diske in ploščice

Odgovor Napisal/-a domzikales »

Če boš vzel Ate diske in Ate ploščice nimaš kaj zgubiti. Sam imam na svojem avtu takšno kombinacijo in ne grem na nobeno drugo. Če te zanima cena za tvoj avto mi piši na zs pa vprašam kakšna bi bila cena za tvoj avto. Ti pa zagotovim, da je roba erste klasse.
Kar te ne uniči, te okrepi!
Odgovori