Renault Clio 1.5dCi, 82km, 2005 , avto ne vžge !
-
jasminvehab
Renault Clio 1.5dCi, 82km, 2005 , avto ne vžge !
Živjo.. kupil sem cliota 1mesec nazaj in vse je bilo normalno.. danes mi kar od enkrat noče vžgati, avto sploh ne zavergla :// zanima me če mi lahko kdo pomaga in če se mu je taka težava že zgodila.. nevem v čem je problem.. prpsim za pomoč nujno..!
Re: Renault Clio 1.5dCi, 82km, 2005 , avto ne vžge !
mogoce imas kodno varovan vzig in ti kaksna lucka utripa na armaturki.jasminvehab napisal/-a:Živjo.. kupil sem cliota 1mesec nazaj in vse je bilo normalno.. danes mi kar od enkrat noèe vžgati, avto sploh ne zavergla :// zanima me èe mi lahko kdo pomaga in èe se mu je taka težava že zgodila.. nevem v èem je problem.. prpsim za pomoè nujno..!
al ni nobene lucke na armaturki?
slisis da zaganjac,da proba obrnit?
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Probaj stisniti in držati gumb za potovalni računalnik in potem dati kontakt, gumba ne smeš spustiti, nato počakaj nekaj sekund in probaj vžgati
http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;-
jasminvehab
Re: Renault Clio 1.5dCi, 82km, 2005 , avto ne vžge !
Ja lucke mi utripajo in iz armature se cuje nek cudn zvok..kadar mi utripajo lucke noce zaverglat sploh.. Zaganjac se ne slisi..rambo napisal/-a:mogoce imas kodno varovan vzig in ti kaksna lucka utripa na armaturki.jasminvehab napisal/-a:Živjo.. kupil sem cliota 1mesec nazaj in vse je bilo normalno.. danes mi kar od enkrat noče vžgati, avto sploh ne zavergla :// zanima me če mi lahko kdo pomaga in če se mu je taka težava že zgodila.. nevem v čem je problem.. prpsim za pomoč nujno..!
al ni nobene lucke na armaturki?
slisis da zaganjac,da proba obrnit?
-
jasminvehab
[quote="Drmo.JR"]Probaj stisniti in držati gumb za potovalni računalnik in potem dati kontakt, gumba ne smeš spustiti, nato počakaj nekaj sekund in probaj vžgati[/quote
Povej mi samo a drzim gumb par sekund in istocasno cez par sekund vzgem avto..Bom probal pa ti javm ce bo vzgal.. Hvala za inf.. Se cujemo
Povej mi samo a drzim gumb par sekund in istocasno cez par sekund vzgem avto..Bom probal pa ti javm ce bo vzgal.. Hvala za inf.. Se cujemo
gumb držiš in daš kontakt, gumba ne izpustiš, ko so bojo začele aktivnosti na števci lahko gumb izpustiš, potem pa počakaj 10 sec in odvzami kontakt.
jasminvehab
Drmo.JR napisal/-a:gumb držiš in daš kontakt, gumba ne izpustiš, ko so bojo začele aktivnosti na števci lahko gumb izpustiš, potem pa počakaj 10 sec in odvzami kontakt.
Ampak te moje aktivnosti utripajo..mislim da je nekaj z elektriko narobe://
No potem ko pocakam 10sec in ko odvzamem kontakt me zanima ce potem normalno vzgem avto..a lahko das cifro da te jutri poklicem pa da mi nekako pomagas..
-
jasminvehab
potem probaj normalno vžgat avto in poročaj
jasminvehab
naredu sm to kar si mi opisu kko nej nardim in sezmer avto ne vzge..niti zaklent ga vec ne morem na daljinsko centralno,samo normalno s ključem ga lahko zaklenem :/ sou sm do mehanika in je reku da je verjetno štarter potrebno zamenjat..Drmo.JR napisal/-a:potem probaj normalno vžgat avto in poročaj
-
jasminvehab
dobro ok, bom zamenju pa ti javm kaj bo..Drmo.JR napisal/-a:Najprej probaj še akumulator zamenjat z drugim, čim novejšim
imam nov akumulator na cliotu in zamenjal sem ga za drugega in sezmer je isto, ne vzge avto sploh
Zadnjič spremenil jasminvehab, dne 24 Jan 2012, 21:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jasminvehab