Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
Nightmare, maš prov feltn ni nikol prevečnightmare napisal/-a:Upam, da se hecaš. Če jih dobiš za 150€ teci po njih in jih imej za vsak dan ker tole so pa ene najlepših felten.Nos napisal/-a:Sem za... sam rabil bi samo dveSymon napisal/-a:Nos jaz vem za 4 take za cca 150€, v črni barvi, če te zanima?
@Symon, kupm...
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
V soboto sem se lotil čiščenje/negovanje/mazanje usnja na sedežih
Zdej zgleda nekak tako:

Kdo ve na kolk časa je to dobro mal namazat? Enkrat spomlad imam spet namen mal spedenat
p.s. jutr grem po dvigalko. bom k novo vzel v interdiskontu. una od sodelavca je neki zje***a smo ugotovli.
Pa še une feltnce vzamem pa bo to TO za track setup
Upam, da se bodo Paradke dobr obnesle na pisti...
Zdej zgleda nekak tako:

Kdo ve na kolk časa je to dobro mal namazat? Enkrat spomlad imam spet namen mal spedenat
p.s. jutr grem po dvigalko. bom k novo vzel v interdiskontu. una od sodelavca je neki zje***a smo ugotovli.
Pa še une feltnce vzamem pa bo to TO za track setup
Upam, da se bodo Paradke dobr obnesle na pisti...
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Meni so feltne čisto ok. Vbistvu mi sploh ni važno kaka oblika je ker te feltne boš itak imal samo za raceland. Tudi če so oškrbljene se nebi sekiral. Važno da so ravne in lahke. Tudi sam iščem kakšna platišča za male pare ampak so trenutno samo ena na avtu.net-u pa še te so original od forda kar pa pomeni da niso nič lažja od zimskega kompleta.
Feltne so točn take, kot jih iščem... in mogoče jih kdaj celo imam za letni setup (glede na cene gum v dimenziji 195/50/15)
Pa še črne so
@Nightmare, se spomnim tvojih na Ventilarju... res čudovite feltne
Pa še črne so
@Nightmare, se spomnim tvojih na Ventilarju... res čudovite feltne
Včer sem šel dvigalko v Interdiskont kupt... Ves happy pridem domov in valda takoj pod avto z njo... a lejga zlomka, ko ni šla odspod

Kaj mam res tako nizki avto al kaj :a2_mongo4yj
Uglavnem sem jo mal modificiral pol... prvo sem uno šalčko snel in jo pobrusil... še zmeri na knap hodilo(glede na ot, da treba imet podloženo z desko na Racelandu)

Pol sem pa kr svoje naredil

Ha...
pa sem jo zrihtal.
Če dobim felge do sobote... v nedeljo na Grobnik

Kaj mam res tako nizki avto al kaj :a2_mongo4yj
Uglavnem sem jo mal modificiral pol... prvo sem uno šalčko snel in jo pobrusil... še zmeri na knap hodilo(glede na ot, da treba imet podloženo z desko na Racelandu)

Pol sem pa kr svoje naredil

Ha...
Če dobim felge do sobote... v nedeljo na Grobnik
Ne bi jo rabil nič "predelat", le leseno zagozdo "kajlo" naredi in avto gor zapelješ. Tako sem jaz naredil.
Nekaj takega...
http://spedenaj.si/library/prods/ramp.png

Nekaj takega...
http://spedenaj.si/library/prods/ramp.png

Zadnjič spremenil mali, dne 25 Jan 2012, 17:37, skupaj popravljeno 1 krat.