Mene pa zanima, če bi kdo kaj vedel glede mojega problema. V kratkem sem namreč začel opažati, da mi na čase trese sklopko za gas, ker kar čutim vibracije v nogo. To se mi prej ni dogajalo. Se mi zdi da se to dogaja od tedaj, ko sma s prijateljem mazala "pušo" na menjalniku, ker je namreč škripalo ko sem prestavljal
Renault Laguna pedalka za gas
Renault Laguna pedalka za gas
Pozdravljeni.
Mene pa zanima, če bi kdo kaj vedel glede mojega problema. V kratkem sem namreč začel opažati, da mi na čase trese sklopko za gas, ker kar čutim vibracije v nogo. To se mi prej ni dogajalo. Se mi zdi da se to dogaja od tedaj, ko sma s prijateljem mazala "pušo" na menjalniku, ker je namreč škripalo ko sem prestavljal
Vendar nevem ali je mogoče, da bi midva s tem ko sma odvijala vijak kaj poškodovala, ker je bil namreč vijak močno zategnjen. Sedaj glede izrazov mogoče nisem pravilno navedel, ker nisem avtomehanik vendar mislim da se ve zakaj se gre
Prosim, če bi kdo kaj vedel ali je to normalno ali je kaj narobe.
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
Tukaj je lahko samo nekaj slabo zašravfano skupaj. ta laguna ima elektronski gas tako da se vibracije ne morajo prenašati od motorja do nje.
Preverite tiste vijake ki so bili odvijačeni če so dobro nazaj zategnjeni.

Preverite tiste vijake ki so bili odvijačeni če so dobro nazaj zategnjeni.
Renault ZOE 2014
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Citroen c5 2.0 hdi 2003
Renault megane 1.9 dti letnik 1999 - že davno šel počivati
Pomoje je en nosilec motorja fuč in se vibracije prenašajo dalje.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG