Ex-clio dci in Laguna 1.9 dci Dynamique 2002
- Truckdriver \8/
- Kraj: Grosuplje
- Truckdriver \8/
- lukeatluke
- Truckdriver \8/
Re: Clio 1.5 dci Dynamique 2003
Nekaj novega pri cliotu
niti ne vem ali je grši ali lepši kot prej z krom znakcom 

Pa še nekaj me zanima, kaj bi bilo lahko narobe, da se mi zadnja desna vrata ne odklenejo na centralca ampak samo zaklenejo
Ker mi jih je smotano na roke odklepati.

Pa še nekaj me zanima, kaj bi bilo lahko narobe, da se mi zadnja desna vrata ne odklenejo na centralca ampak samo zaklenejo
Prijaznost, strpnost in brzina na cesti moja so vrlina 
Fajn zgleda z črnim znakcom...še zadnjega 
LepšejšiTruckdriver \8/ napisal/-a:Nekaj novega pri cliotuniti ne vem ali je grši ali lepši kot prej z krom znakcom
Glede zaklepanja. Po vsej verjetnosti se motorček poslavlja. Pri meni je bilo isto jeseni, ko so se temperature malo spustile. Najprej je nagajal samo v eno stran, potem pozimi pa še v drugo. Tečno je, če se ti ne zaklepajo, ker potem hitro pozabiš in pustiš odklenjena vrata. Pa če je na drugi strani tudi ne ugotoviš takoj.
use se da sam če se če
Mogoče se je mehanizem samo zapacal in tistega jezička ne obrne do konca v eno stran. Meni se je to zgodilo, razkopal vrata, spucal, namazal, kot novo.franko napisal/-a:LepšejšiTruckdriver \8/ napisal/-a:Nekaj novega pri cliotuniti ne vem ali je grši ali lepši kot prej z krom znakcom
![]()
Glede zaklepanja. Po vsej verjetnosti se motorček poslavlja. Pri meni je bilo isto jeseni, ko so se temperature malo spustile. Najprej je nagajal samo v eno stran, potem pozimi pa še v drugo. Tečno je, če se ti ne zaklepajo, ker potem hitro pozabiš in pustiš odklenjena vrata. Pa če je na drugi strani tudi ne ugotoviš takoj.
- Truckdriver \8/
Bom probal razdreti vrata, da vidim kakšna je situacija pri motorčku. Kako pa se sname tapeta dol z vrat, da ne bom kakšnih čepkov poškodoval

Tudi to je možno.Blaž napisal/-a:Mogoče se je mehanizem samo zapacal in tistega jezička ne obrne do konca v eno stran. Meni se je to zgodilo, razkopal vrata, spucal, namazal, kot novo.Probaj na ta način preden greš kaj kupovat.
Kljukico pa ročko za odpiranje (pod črno gumico znotraj je vijak) pa ročko za šipo dol, potem pa samo potegneš. Ni maš kaj zaj...
use se da sam če se če
- Truckdriver \8/
Vrata so se čudežno začela odklepati
Danes je bilo malo dolgčas in ker je vzunaj snežilo smo se šli malo vozit
Samo, ko bi bilo malo več prostora med robniki
http://www.youtube.com/watch?v=644geYlV ... ature=plcp" onclick="window.open(this.href);return false;
Danes je bilo malo dolgčas in ker je vzunaj snežilo smo se šli malo vozit
Samo, ko bi bilo malo več prostora med robniki
http://www.youtube.com/watch?v=644geYlV ... ature=plcp" onclick="window.open(this.href);return false;
Hm...dvorišče za PGD Grosuplje? 
P.S. Dobra glasbena podlaga. Offspringi po vseh teh letih še vedno padejo v ušesa.
lp
P.S. Dobra glasbena podlaga. Offspringi po vseh teh letih še vedno padejo v ušesa.
lp
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
- Truckdriver \8/
Ja dvorišče pgd grosupljaoorosh napisal/-a:Hm...dvorišče za PGD Grosuplje?
lp