Renault Laguna radio

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
smes

Renault Laguna radio

Odgovor Napisal/-a smes »

Pozdravljeni.
Mene pa zanima, če mi zna kdo svetovati kaj glede radia kateri mi občasno ob predvajanju glasbe na postajah hrešči(če poslušam glasbo na USB-ju ali CD-ju ne hrešči nikoli pa jo lahko poslušam 5ur skupaj). Sliši se tako kot, da bi izgubljal signal. Včasih se lahko peljem eno uro pa ne hrešči nič, drugič pa že takoj ko štartam avto. Stike na radiju ter na anteni sem preveril in so vredu priklopljeni. Zanima me kaj bi to lahko bilo? Mogoče kdo ve kje ima Laguna anteno, ker je namreč skrita nekje, da bi še lahko to preveril ali so tam stiki vredu. Radio je star 2 leti tako, da mislim da nebi smel biti uničen. Je pa res, da se mi radio močno greje vendar to že od začetka.
Uporabniški avatar
joztom
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a joztom »

Preveri v menuju radioaparata, če imaš AF vklopljen.
smes

Sem preveril in je bilo vklopljeno vendar še vedno prekinja signal :? Še kakšne rešitve mogoče?
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Serijski radio?

Pri neserijskih imajo po mojih izkušnjah razni LG, Sony (Aiwa), Pioneer precej problemov s signalom, tudi z vklopljenim AF.
smes

Ni serijski. LG radio je. Sedaj mi je delal 2 leti vredu to se mi dogaja kakšen mesec, tako da neka napaka mora biti ker pred tem je vleklo vse postaje čisto brez hreščanja.
Uporabniški avatar
joztom
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a joztom »

Nazaj daj original, kaj neki naj bi bilo na alternativnih bolje?
smes

Nimam original radia, ker ga ni bilo zraven ko sem kupil avto. Saj kot pravim do zdaj je vredu deloval radio sedaj je naenkrat se to začelo. Mogoče kdo ve, ki se nahaja antena v laguni? Sem pa opazil, ko stojim kje pa ni signala ga sploh ne pridobi hrešči dalje, potem se premaknem za pol metra in dobi signal. Zelo čudno..
smes

problem je rešen. na zadnjih prtljažnih vratih je bil slab stik na tisti mali "omarici" v katero gre kabel iz radia ter kabel za anteno, ki je na zadji šipi.
Odgovori