Posebna serija Renault Clio RS

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

naročit ne, sej tut ta jih ni naroču, jih je dal naknadno oblečt renaultu, to lahko daš pa tut ti. ;)
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
skopusnik

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Enkrat sem vidu sliko RS III z tako hudo notranjostjo da joj :) Sam ne najdem zdej slike...
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
Cr00k
Kraj: Celovec

Odgovor Napisal/-a Cr00k »

Duli napisal/-a:naročit ne, sej tut ta jih ni naroču, jih je dal naknadno oblečt renaultu, to lahko daš pa tut ti. ;)
Nene,... v UK si lahko tak "leather interior" obkljuku, ko avto naročal... ko sem jst naročval, nisem zasledil te opcije.
Slika
Uporabniški avatar
Duli

Cr00k napisal/-a:
Duli napisal/-a:naročit ne, sej tut ta jih ni naroču, jih je dal naknadno oblečt renaultu, to lahko daš pa tut ti. ;)
Nene,... v UK si lahko tak "leather interior" obkljuku, ko avto naročal... ko sem jst naročval, nisem zasledil te opcije.
pa ne za recarote, samo za navadne sedeže, tako kot pri nas, kjer za navadne lahko naročiš.
Uporabniški avatar
Cr00k

Duli napisal/-a:
Cr00k napisal/-a:
pa ne za recarote, samo za navadne sedeže, tako kot pri nas, kjer za navadne lahko naročiš.
Glej, ne mislm se pregovarjat - vem kaj sem pred časom med opcijami za RS197 na www.renaultsport.co.uk vidu. Pa tudi na clio197.net je tekl več debat na to temo. Take recarote si naročil tako kot avtomatsko klimo, samo je bila draga varjanta (1700funtov če se prov spomnim).

Mene je sam zanimal, če je kdo v Sloveniji vidu to možnost - ker izgleda da si to samo v UK lahko naročval...
Slika
Uporabniški avatar
Duli

to je bla neka taka opcija, za več kot 1500 funtov, ja. tut tale, od kogar si dal slikco, je tkt reku da je blo neki tacga ko jih je dal renaultu preoblečt. da bi jih pa lahko naroču od novega take, pa ne vem. če si vidu tako, da so mel/majo to kot opcijo, pol je res, js nism nič gledu na renaultsport.co.uk, tku da ne bom trdil.

za navadne pa vem da se da naročit pri nas v usnju, kot tudi drugje. za recarote se jih pa očitno malo odloči, ker so usnjeni dost redki, usaj kukr je po forumih zasledit.
Uporabniški avatar
fuegogt

Odgovor Napisal/-a fuegogt »

Danes sem malo za hec čez konfigurator za cliota RSa preletel. Opazil sem, da je možnost obkljukati opcijo Renault sport monitor. Ali ni to samo v Meganu RS?
Mogoče pojmujejo kaj drugega pod to opcijo?
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

fuegogt napisal/-a:Danes sem malo za hec čez konfigurator za cliota RSa preletel. Opazil sem, da je možnost obkljukati opcijo Renault sport monitor. Ali ni to samo v Meganu RS?
Mogoče pojmujejo kaj drugega pod to opcijo?
Naj bi bila na voljo celo pri Twingu (sem videl nekje) ampak pomoje moraš pri nas zel težiti glede tega, ali pa se jim celo ne sanja in bi morali povprašati v Franciji. :roll:
Uporabniški avatar
ManIAK

Odgovor Napisal/-a ManIAK »

Nope, od začetka letošnjega leta lahko tudi pri cliu RS-u dobiš RS monitor...

Te je menjalnik tolk razjezu, da boš kr avto menjal? :)
Uporabniški avatar
Shooter
Kraj: Podsreda

Odgovor Napisal/-a Shooter »

Od novega leta je mozno v vseh RS narociti ta monitor.....za twinga mislim da je 230eur.
Uporabniški avatar
fuegogt

Odgovor Napisal/-a fuegogt »

ManIAK napisal/-a:Nope, od začetka letošnjega leta lahko tudi pri cliu RS-u dobiš RS monitor...

Te je menjalnik tolk razjezu, da boš kr avto menjal? :)

:twisted: no, to pa je ena stvar, ki bi jo imel v avtu. Bi pa raje dal denar za to, kot pa za transmisijo :)
Uporabniški avatar
Sokol

Odgovor Napisal/-a Sokol »

Cr00k napisal/-a:
Duli napisal/-a:
Cr00k napisal/-a: Nene,... v UK si lahko tak "leather interior" obkljuku, ko avto naročal... ko sem jst naročval, nisem zasledil te opcije.
Glej, ne mislm se pregovarjat - vem kaj sem pred časom med opcijami za RS197 na www.renaultsport.co.uk vidu. Pa tudi na clio197.net je tekl več debat na to temo. Take recarote si naročil tako kot avtomatsko klimo, samo je bila draga varjanta (1700funtov če se prov spomnim).

Mene je sam zanimal, če je kdo v Sloveniji vidu to možnost - ker izgleda da si to samo v UK lahko naročval...

Si to notranjost iskal? Je pa original od renault-a kupljeno.

Slika
Slika
RenaultSport all the way!!!
Uporabniški avatar
Cr00k

Tako ja... zasledil sem crno/belo in modro kombinacijo... tale je pa sploh sexy 8)
Slika
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Še ena limited edition. Clio RS Raider, tudi v mat barvi (20 narjenih v rdeči mat), drugač pa mislim da nobenih večjih sprememb. No razen večjih felten.

Linki:
http://www.evo.co.uk/news/evonews/27348 ... ealed.html

http://206info.co.uk/Forums/viewtopic/t=41172.html
Slika
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Že parkrat napisano, Raider za UK trg, Ange&Demon za preostali EU trg, to je vsa umetnost te "posebne" serije :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Odgovori