Daoorosh napisal/-a:Iron Maiden? Naslov komada plis
Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
Mam dve vprašanji za naše strokovnjake na področju podvozja in gum.
1. pašejo fedri od Twinga RS Cup na RS 172?
2. Kakšne imate izkušnje z gumami Yokohama PARADA 195/50R15 82V?
Gume bodo za na pisto in pot domov. Hvala za odgovore
1. pašejo fedri od Twinga RS Cup na RS 172?
2. Kakšne imate izkušnje z gumami Yokohama PARADA 195/50R15 82V?
Gume bodo za na pisto in pot domov. Hvala za odgovore
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
1. Ne
2. Gume so supr. Furu jih je Drmo.JR na P205 predlani, zdej jih ma robi1000 na 406ki in koker se spomnem so mal slabše v dežju.
2. Gume so supr. Furu jih je Drmo.JR na P205 predlani, zdej jih ma robi1000 na 406ki in koker se spomnem so mal slabše v dežju.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Guma drži kar ok, samo bočnice ma pa zelo mehke. Zdej je odvisno ali ti je to všeč ali ne. Se pa navadiš v vsakem primeru in potem veselo kriviš po ovinkih! 
Pa v dežju ni nekih posebnosti, razen če je res komad vode na cesti, ampak to bi vplivalo na čisto vsako gumo.
Pa v dežju ni nekih posebnosti, razen če je res komad vode na cesti, ampak to bi vplivalo na čisto vsako gumo.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Japchoko napisal/-a:a to bojo za na progo Nos san?sam še samurai sword ti manka
![]()
Sem mislu ene rablene vzet pol sem pa te po tak cen vidu...
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
195/50/15 dimenzije gum so res prov nesramno poceni... čist razumem angleže, k so večinoma na 15"choko napisal/-a:to maš pa res ugodno! za tako ceno se nimaš kj sekirat, pa tut če so zelene
Ti boš tud kake druge gume nabavu Raceland?
jst sem sam dva komada vzel... zadi jih tolk ne pobira... baje
bom vidu, kako se bo vse skup obnašalo na pisti. ne vem al bi jih dal na vetrnice al na kake bol odprte felge, da se diski mal bol hladijo
bom vidu, kako se bo vse skup obnašalo na pisti. ne vem al bi jih dal na vetrnice al na kake bol odprte felge, da se diski mal bol hladijo