vem kak je toShusuglao napisal/-a:dolgčas res ni![]()
ampak samo še v avtu čepim z izvijačem v roki, ne najbolj koristno porabljen prosti čas, pa še včasih bi se prileglo kaj drugega početi
Renault 21 GTS '91 ... nevada
tam bi moral menjalnik popravljat in bi se raje ustrelil v obe koleni
če bi bil na navadno palico, bi ga pa takoj vzel ker mi je bil res všeč, tako za videt kot za vozit
pa sedeži so bili takoooo udobni
boljš da ne milsim več na to
če bi bil na navadno palico, bi ga pa takoj vzel ker mi je bil res všeč, tako za videt kot za vozit
boljš da ne milsim več na to
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
evo
danes zjutraj se je Skret odločil da bo doma ostal
u prvo je vžgal in crknil (kot mu je v nadavi), potem je pa samo še nekajkrat pokašljal, nakar je akumulator rekel da se ne gre več
pa sem ga s polnilcem napolnil kurbeža ravno včeraj zvečer in niti pretiranega mraza ni bilo ponoči
dobro da nisem kadilec, ker bi imel vžigalnik v žepu in bi ga vžgal v pravem pomenu besede
zdaj trepetam koliko bušk bo turbo dobil na parkirišču, preden se odpeljem domov
btw ta je užgal v prvo čeprav sem ga v dveh mesecih le parkrat peljal na sprehod in krepko starejši akumulator ima kot Skret....
...edino manj amperskega ima skret, morda je nekaj na tem
...hmmm
danes zjutraj se je Skret odločil da bo doma ostal
u prvo je vžgal in crknil (kot mu je v nadavi), potem je pa samo še nekajkrat pokašljal, nakar je akumulator rekel da se ne gre več
pa sem ga s polnilcem napolnil kurbeža ravno včeraj zvečer in niti pretiranega mraza ni bilo ponoči
dobro da nisem kadilec, ker bi imel vžigalnik v žepu in bi ga vžgal v pravem pomenu besede
zdaj trepetam koliko bušk bo turbo dobil na parkirišču, preden se odpeljem domov
btw ta je užgal v prvo čeprav sem ga v dveh mesecih le parkrat peljal na sprehod in krepko starejši akumulator ima kot Skret....
...edino manj amperskega ima skret, morda je nekaj na tem
...hmmm
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC

.jpg)