Kar se tiče telih lukndrhouse napisal/-a:Moje sanje so še vedno Barracuda Voltech TN6. Največja ovira je, da ji pravega razmaka lukenj, ogormno ceno (okoli 300€ kos) bi že nekako prebavil, če bi jih lahko spravil gor. Imaš fotošop v moji predstavitvi Lagune (link spodaj) nekje okoli 5te strani, če se ne motim.
Tomasson TN1 se rabljene prodajajo na Bolhi že nekaj časa za 320€ pa se nekako ne morm odločit za njih, čeprav so praktično zastonj. Nevem, nekaj me odbija - mogoče želja po Tomasson TN7![]()
Te ATP so pa res dobre. Imaš še kako sliko na Laguni za boljšo predstavo?
Meni so TN1 še edine poleg teh ATP všeč (sem pregledal laguna2.de forum, kjer oni predstavljajo svoje lagunce), druge mi nekako niso padle v oko. Pri meni je pa seveda tudi pogoj da ne presegajo 200€ po kosu.
evo še ena slika te lagune. Ta ima 19" saj jih 18" z razmakom 5x108 ni (tako so mi odgovorili iz trgovine ki jih prodajajo):

Sem pa tudi izvedel iz A3M da Tomason TN1 nimajo TUV certifikata za laguno. Ali je res ali ne, ne vem. Upam da se ga kje dobit.
Tako da če ima kdo možnost/veze, da ga priskrbi bi bil zelo vesel
pa še eno vprašanje pri tebi sem opazil da, ko si nižal laguno, zamenjal tudi amortizerje poleg vzmeti. A je to nujno?
Hvala in lp