Menjava turbine clio
Menjava turbine clio
No takole se je začelo kupili avto clio letnik 2004, kao 131000km
vse dela, po 2000km je crknila turbina, že prej je kakšne 14dni piskalo, smo jo dali obnoviti(400eurov), zamenjali olje, filtre,....in zdej po 2000km spet piska in nekje pušča olje, so madeži non stop, ne veliko ampak dovolj...............kaj je narobe je imel že mogoče kdo s tem izkušnje?!a je lohk še kej????????????
vse dela, po 2000km je crknila turbina, že prej je kakšne 14dni piskalo, smo jo dali obnoviti(400eurov), zamenjali olje, filtre,....in zdej po 2000km spet piska in nekje pušča olje, so madeži non stop, ne veliko ampak dovolj...............kaj je narobe je imel že mogoče kdo s tem izkušnje?!a je lohk še kej????????????
imel sem podoben problem na meganu 1.9dci turbino so mi zamenjali na
uradnem servisu (tam sem jo menjal zaradi garancije) z tovarniško obnovljeno.
verjetno bo problem v tesnilih ali pa slabi montaži, turbina lahko piska če ni kvalitetno obnovljena, pri meni se jo skoraj ne sliši, sliši se jo pri viskoh obratih.
Je turbina tovarniško obnovljena?
uradnem servisu (tam sem jo menjal zaradi garancije) z tovarniško obnovljeno.
verjetno bo problem v tesnilih ali pa slabi montaži, turbina lahko piska če ni kvalitetno obnovljena, pri meni se jo skoraj ne sliši, sliši se jo pri viskoh obratih.
Je turbina tovarniško obnovljena?
Pozdravljeni
Se je pred montažo obnovljene turbine preverilo kako je z mazanjem turbine ................... zapacan/zamašen dovod?? V koliko turbina nima mazanja ...................... ja, potem rada opove sodelovanje
Lep pozdrav
Se je pred montažo obnovljene turbine preverilo kako je z mazanjem turbine ................... zapacan/zamašen dovod?? V koliko turbina nima mazanja ...................... ja, potem rada opove sodelovanje
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
-
bluerunner
Ko je avto mrzu naj se turbina sploh nebi vrtela in posledično ne piska. Če pa tudi mrzu avto terate v dovolj visoke obrate da se turbina zavrti, pa oprosti, ampak v tem primeru ni kriv Reno...jenny napisal/-a:Ker danes smo pogruntal da ko je avto mrzu sploh ne piska k se pa segreje pa piska turbina
Zadnjič spremenil GHost14, dne 10 Jan 2012, 12:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Malo denarja malo muzike - ni čudno da so gare če pa nihče ne da not originalnih/novih delov ampak nek čunga lunga. Pol so pa dvojni stroški je pa spet Renault kriv.jenny napisal/-a:jah tko je nova stane 940eur, obnovljena pa 400eur, valda vsak rajš cenejšo al kva, sploh za te gare renojeve!
Ta cena za turbino je verjetno na uradnem servisu
Clio niso gare, drugač ne bi bil en najbolj prodajanih (ali celo najbolj prodajan) model v svojem razredu že ene 15 let. Si pa kupil avto od enga majstra ki je tak dober mehanik kot ti, ali imate pa podobnega mehanika.jenny napisal/-a:ja žal m i je ampak reno clio so gare, to je že drug in zadnji pri meni pač tko je,....pa če sena glavo....men ne laufa...
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Mi mamo tudi že drugega, pa z nobenim ni bilo problemov..
Oz. problem je bil, da so prvega ukradli.
Šalo na stran...
Če je bila turbina obnovljena potem je vsekakor potrebno iti do serviserja ki jo je vgradil, naj poda napako naprej tistemu ki jo je obnavljal ali pa naj sam uredi tako kot je treba. Če si bil pri resnem serviserju, potem ti je tudi podal kako garancijo, verjetno ti ni rekel, da bo potrebno menjati čez 2k km.
Sem prepričan da avto ni kriv. Lahko je prejšni lastnik, lahko sedanji, lahko serviser.. Ti clioti pri 130k km (če z njem delaš normalno) tudi normalno delajo...
Šalo na stran...
Če je bila turbina obnovljena potem je vsekakor potrebno iti do serviserja ki jo je vgradil, naj poda napako naprej tistemu ki jo je obnavljal ali pa naj sam uredi tako kot je treba. Če si bil pri resnem serviserju, potem ti je tudi podal kako garancijo, verjetno ti ni rekel, da bo potrebno menjati čez 2k km.
Sem prepričan da avto ni kriv. Lahko je prejšni lastnik, lahko sedanji, lahko serviser.. Ti clioti pri 130k km (če z njem delaš normalno) tudi normalno delajo...