Megane zadnji zvočniki

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
R5
Kraj: beu kamn

Megane zadnji zvočniki

Odgovor Napisal/-a R5 »

Lep pozdrav!

zanima me kakšni zvočniki gredo zadi v megana karavan l.2000.
zvočnike ima v strehi in je malo prostora ker magnet takoj prime v pleh.
lp.
Uporabniški avatar
zig@
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a zig@ »

Če prov razumem misliš montažo kot na tej slikci ne?

Slika

Če je res problem s prostorom lahko izbereš tele neodym zvočnike Dragster DSZ 552(13cm) oz. če maš 16cm Dragster DSZ 652

Grejo v vsak avto s še tako malo prostora, se pa rahlo pozna na kvaliteti zvoka.

Drugače dosti majhno vgradno globino imajo tudi DSE 562.1 - 13cm verzija ali pa 662.1 - 16cm verzija

Predlagam, da vzameš vn obstoječi zvočnik ga zmeriš in ti bom lažje pomagal. Tudi glede velikosti (130 mm, 165 mm) Če si pa iz Ljubljane pa se lahko oglasiš in pogledamo kaj primernega bi šlo v tvoj avto. (Mail/telefon/naslov mas vse na strani na voljo)

Lp Žiga
Uporabniški avatar
R5

Odgovor Napisal/-a R5 »

zig@ napisal/-a:Če prov razumem misliš montažo kot na tej slikci ne?

Slika

Če je res problem s prostorom lahko izbereš tele neodym zvočnike Dragster DSZ 552(13cm) oz. če maš 16cm Dragster DSZ 652

Grejo v vsak avto s še tako malo prostora, se pa rahlo pozna na kvaliteti zvoka.

Drugače dosti majhno vgradno globino imajo tudi DSE 562.1 - 13cm verzija ali pa 662.1 - 16cm verzija

Predlagam, da vzameš vn obstoječi zvočnik ga zmeriš in ti bom lažje pomagal. Tudi glede velikosti (130 mm, 165 mm) Če si pa iz Ljubljane pa se lahko oglasiš in pogledamo kaj primernega bi šlo v tvoj avto. (Mail/telefon/naslov mas vse na strani na voljo)

Lp Žiga
Tako je kot na sliki.Zvočniki bi bili 13cm.zvočnikov pa ni notri,jaz bi dal neko osnovno varjanto tolk da špila.Spredi sem jih daj tiste ki sem imel original v cliotu in špila čisto vredu,majnka pa še neki zadi.Škoda ker nisem pomeril koliko je med nosilcem pa streho placa :mad:
Uporabniški avatar
R5

Odgovor Napisal/-a R5 »

No pa sem včeraj rešil "problem" z zavočnki,med zvočnikom in nosilcem sem naredil lesen distančnik 10mm in zadevo sem lahko pritrdil.Tako sem porabil zvočnike ,ki so mi doma pobirali prah.
lp.
Odgovori