Ne zazna kartice?

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
felo

Ne zazna kartice?

Odgovor Napisal/-a felo »

Lep pozdrav

Zadeva sicer ni nujna pa vseeno.Problem mam za katerga do nedavnega sploh nisem vedu,in sicer mi rezervna kartica samo odklepa pa zaklepa avto,ko pa jo dam da bi avto vzgal,pa ko da jo ni?ce bi se komu sanjalo zakaj,ko meni ni jasno zakaj dela odklep pa zaklep.
Gre pa za Scenica 2004,1.9.dci
Hvala za odgovor in pa SREČNO 2012
Lp
Uporabniški avatar
ridder

Odgovor Napisal/-a ridder »

lahko da je izgubljena koda (imobilajzer jo ne spusti zraven). ti bodo pa drugi povedal a je to serijsko al ne, lahko jo pa neseš sprogramirat.
je pa ziher problem v tem, da nekaj ni ok pri povezavi računalnika in kartice.

l.p.
felo

Odgovor Napisal/-a felo »

zdravo

mam pa še eno vprašanje.zakaj mi ko je avto hladen se sliši da mal zaruži spredaj pri diskih,ampak to samo kaj pa vem ko ene 3,4xpritisnem zavore pol je pa dobro,pa ploščice so cele,a jeto mogoč zarad diskov,ko diski so pa tko tko,al mogoče manjka zav.olja,a to ga lahk kr mal dolijem če ga je premal al moram kmpl. zamenat olje?

hvala lepa
Uporabniški avatar
joztom
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a joztom »

Olje vedno takoj doliješ, tudi če gre samo za 10 minut. Manj olja kaže ponavadi na znucane ploščice, ali sigurno prav vidiš? Lahko so tudi diski že pod mero, kar terja takojšnjo menjavo, brušenja so draga in bebava pri teh cenah diskov. Menja se v kompletu vse, obenem se čisti podmazuje vodila in hrbtne strani ploščic. Pelji k mojstru, kar sploh ni drago, npr. @fan ti je zakon, to je zavorni servis na Viču pri Sparu, ampak ta drugi, kjer je rdeči Jeep spredaj.
Uporabniški avatar
R5
Kraj: beu kamn

Odgovor Napisal/-a R5 »

Po vsej verjetnosti in po tvojem opisu ti samo diski zarjavijo in potem prvo zaviranje malo drgne,nič nenavadnega sploh v takem vlažnem vremenu.
ogret disk zarjavi pa v par minutak kadar je deževno,to je lepo videt če imaš lita platišča.
lp.
Odgovori