Avantime 3.0 V6 Privilege
Huh, všečno. Po ceni te ne bom spraševal - verjamem pa, da je odličen nakup.Drejchi napisal/-a:nč novga glede avta, pač pa voznika...
smo se zopet malo postarali in ker na stara leta že bl švoh gledam sem si za miklavža, božička, dedka Mraza, sv. tri kralje in rojstni dan omislil...
Apple CinemaDisplay 27"![]()
Z Majo imava 26-ko (sicer Ilyama, ne Apple:oops: ) in se takoo hitro razvadiš. Sploh na laptopu je potem fajn ikonce iskat po namizju
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
- lukeatluke
Moj prejšnji je bil Sony 19" s TN matriko in 1280x1024 ločjivosti.
No in ko sem ga z mize dajal, sem uzrl nalepko na njegovi zadnji strani s podatki o datumu proizvodnje. September 2003!!! osem ( 8 ) let sem ga imel! Kako čas leti...
Po šestih letih (a tako dolgo je trajalo?!...) imam končno vse od Appla. Šest let star MacBook, ki še vedno deluje bp. in ga sedaj uporabljam za XCode (pisanje igrc za iOS), MacMini doma za HTPC, iPhone4 in iPad. iPod-e sem vse prodal, ker so edina roba od Appla, ki je krš. Zanimivo, pa ravno iPodi so jih vrnili z roba propada.
No in ko sem ga z mize dajal, sem uzrl nalepko na njegovi zadnji strani s podatki o datumu proizvodnje. September 2003!!! osem ( 8 ) let sem ga imel! Kako čas leti...
Po šestih letih (a tako dolgo je trajalo?!...) imam končno vse od Appla. Šest let star MacBook, ki še vedno deluje bp. in ga sedaj uporabljam za XCode (pisanje igrc za iOS), MacMini doma za HTPC, iPhone4 in iPad. iPod-e sem vse prodal, ker so edina roba od Appla, ki je krš. Zanimivo, pa ravno iPodi so jih vrnili z roba propada.
Zadnjič spremenil Drejchi, dne 28 Dec 2011, 16:02, skupaj popravljeno 1 krat.
- lukeatluke
Pri iOSu je programiranje res tak začetniški luksuz, da se mi kar smeji, ko gledam včasih na youtubu.Škoda, ker tu Android ni ravno v prednostiDrejchi napisal/-a:Po šestih letih (a tako dolgo je trajalo?!...) imam končno vse od Appla. Šest let star MacBook, ki še vedno deluje bp. in ga sedaj uporabljam za XCode (pisanje igrc za iOS), MacMini doma za HTPC, iPhone4 in iPad. iPod-e sem vse prodal, ker so edina roba od Appla, ki je krš. Zanimivo, pa ravno iPodi so jih vrnili z roba propada.
Ja, začeti je simpl in tudi zgraditi uporabniški vmesnik je z InterfaceBuilderjem pis of kejk, a potem te čaka registracija, da lahko karkoli daš na App Store oz. telefon in tam toliko, da ne zahtevajo številko gat in odobritev sončne uprave.
Pa to še ni konec! Ko imaš zadevco napisano, jo je potrebno podpisati s certifikatom, katerega je potrebno ustvariti za Mac-a na katerem delaš, telefon s katerim testiraš in za aplikacijo, ki bi jo rad kam dal. Šele nato lahko probaš naložiti aplikacijo na store, zopet s posebno aplikacijo, ki vse preveri in se lahko zajebavaš sto let, če ni vse kul.
Na koncu pa te čaka še en teden čakanja predno Apple blagovoli, ali pa tudi ne, odobriti zadevo za AppStore.
Tu je pa Android v ooogromni prednosti. Nobenega čakanja, preverjanja, odobritev,... Naložiš gor, pa tut če največje sranje, ki ti znuka telefon če inštaliraš
Pa to še ni konec! Ko imaš zadevco napisano, jo je potrebno podpisati s certifikatom, katerega je potrebno ustvariti za Mac-a na katerem delaš, telefon s katerim testiraš in za aplikacijo, ki bi jo rad kam dal. Šele nato lahko probaš naložiti aplikacijo na store, zopet s posebno aplikacijo, ki vse preveri in se lahko zajebavaš sto let, če ni vse kul.
Na koncu pa te čaka še en teden čakanja predno Apple blagovoli, ali pa tudi ne, odobriti zadevo za AppStore.
Tu je pa Android v ooogromni prednosti. Nobenega čakanja, preverjanja, odobritev,... Naložiš gor, pa tut če največje sranje, ki ti znuka telefon če inštaliraš

Spet jest in spet malce off... morda pa vseeno koga zanima 
Sem si izposodil FLIR kamerco in se malce igral...

Kako zanimivo je, ko vidiš samega sebe. Na razdalji kakih pet metrov, tako sevam v oknu.

Izposodil sem si jo pa, ker smo nekaj pacali po bajti in me je zanimalo kako učinkovita je ta naša precenjena izolacija.

in kako je kaj izoliran naš pes?

Sem si izposodil FLIR kamerco in se malce igral...

Kako zanimivo je, ko vidiš samega sebe. Na razdalji kakih pet metrov, tako sevam v oknu.

Izposodil sem si jo pa, ker smo nekaj pacali po bajti in me je zanimalo kako učinkovita je ta naša precenjena izolacija.

in kako je kaj izoliran naš pes?

A s tem pa kako sosedo opazuješ? 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa