Ugašanje hladnega vozila 1.9 dci

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
ŽAJTAM

Ugašanje hladnega vozila 1.9 dci

Odgovor Napisal/-a ŽAJTAM »

Imam problem in nevem kaj bi pomenl saj mi avto ko je hladen noče lepo laufat saj kar sam od sebe crkne.Naj povem da topel pa deluje čisto normalno. Motor je 1,9 dci letnik 2004. Ali je že kdo imel tak primer in kako ga je rešil. Hvala
Uporabniški avatar
Kyrius
Kraj: Wolfsberg

Odgovor Napisal/-a Kyrius »

Meni moj clio II 1.2 16V vsake tolko časa ugasne takoj po vžigu. Podobno kot da bi se zadušil motor. Pomaga če ga malce v obrate pošljem takoj po vžigu, da se nadiha zraka. Trajne rešitve ne morem ponudit ker se še nisem lotil problema.
Uporabniški avatar
Marsovcek

Odgovor Napisal/-a Marsovcek »

Izrabljene grelne svečke?
nejc 21
Kraj: medvode

Re: kaj nihče še ni imel tega primera

Odgovor Napisal/-a nejc 21 »

jz ti pripporocam d se zapels do najblizjega mehanika in d pogleda
hitim drvim
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

@nejc21: Jaz ti pa priporočam oz. te naprošam, da pišeš malce bolj slovnično pravilno. Na forumu so ljudje iz vseh koncev države, in "ljubljanščine" ne razumejo vsi. Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

@ŽAJTAM in Kyrius: Če ugaša avto po vžigu oz. v prostem teku je dostikrat razlog v zapacani loputi za gas ali v motorčku prostega teka, zadevo se razdre in očisti, nato pa pri nekaterih vozilih še nastavi in veselo voziš naprej.
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Preverite pravilno delovanje senzorja temperature motorja ( tester ).

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori