Twingo rs by Shooter

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Shooter
Kraj: Podsreda

Odgovor Napisal/-a Shooter »

toplo zacne po priblizno 5 minutah ce avto stoji na mestu.Koker sem opazil ni vazno ali stojim na mestu ali pa se peljem je priblizno isto.
Prevozenih imam 2700km in sem zaenkrat zadovoljen glede samega delovanja avta.Poraba je 7,5litra po teh prevozenih kilometrih.Probleme imam trenutno samo z zadnjo polico ki ropoce (ampak si bom cas uzel pa bo mogla nehat)in z nalepkami,isti problem kot si napisal ena na levih vratih je malenkost lisasta in ena se je rahlo odlepila(zaradi tega ker so jo od dalec vrgli na avto pa kupec naj cimprej da eure in gre) ampak sem dobil nove pod reklamacijo in gredo na avto poleti.
Uporabniški avatar
Shooter

Evo zadeva pripotovala na dom..... :D
Slika
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

kaj vse pa prikazuje ta scangauge, zgleda kar uporabna zadeva, za v mojga cliota mogoče. :)
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

Duli napisal/-a:kaj vse pa prikazuje ta scangauge, zgleda kar uporabna zadeva, za v mojga cliota mogoče. :)
od vseh senzorjev informacije. sam tisti k pa najbl rabš pa ne... temp. olja :)

@Shooter, si kej pritrdil scangauge?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Shooter

tudi temparaturo olja kaze ce imas verzijo 4.06 samo ce ima avto senzor.Ja sem pritrdil z zgornje strani,z tistima dvema nalepkama ki so prilozene v kompletu...
A si probal kdaj kaksno napako pobrisat ce jo najd.....
Zadnjič spremenil Shooter, dne 31 Dec 2011, 19:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

moj nima senzorja za olje. pa bi lahko imel :?
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Shooter

edino malo mi je cudno,sicer se nisem probal na avtocesti pa gas v podn da avto pri neki normalni voznji skoraj negre cez 40KM. :D
Je pa ogromno stvari na tej napravci si mores ker eno popoldne cas uzet da vse "nastelas kakor se zagre".Malo me se matra potovalni racunalnik,tega se morem nastudirat 8)
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

On ti tolk kaže, kolk konjičev trenutno rabiš :D
Prtisn ga enkrat pa boš vidu se lepo zavrti cifra navzgor 8)
Za potovalni računalnik si moraš pa vse nastavit.
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Shooter napisal/-a:tudi temparaturo olja kaze ce imas verzijo 4.06 samo ce ima avto senzor.Ja sem pritrdil z zgornje strani,z tistima dvema nalepkama ki so prilozene v kompletu...
A si probal kdaj kaksno napako pobrisat ce jo najd.....
Gledam na ebayu, gre za novejši firmware? Se to da tudi naknadno zrihtati?
Kaj vse uporabnega kaže poleg točne temperature vode, voltaže, in mogoče še kake malenkosti? Kje ste ga kupili ker na ebayu jih je kar dosti. :oops:

Aja, pismo, tile Twingoti so mi vedno bolj všeč, mogoče ker je na januarskem klubskem koledarju. 8)
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

Takrat, ko mi je kontrolka za pline svetila(oz. se je poslovil senzor za kilometre na števcu) sem neki gledu pa nism glih kej najdu...
Jst grem do Timija, če mi se kj pržge v števcu :P

@Symon, mislim, da se da sam na ebay-u to kupt. jst sm sicer rablenga privat kupu.
Uporabniški avatar
Shooter

Ubistvu se da vse na njem delati,se celo lahko napake brises samo ce te spusti not,kar pa je malo vrjetno.Poglej si na njihovi strani,imas vse kaj imas lahko oz.kaj ta napravca podpira.
Zvecir ko bom na rac.ti prilepim link pri kateri trgovini sem kupil.Cena 139eur plus 31eur DDV ki ga placas v sloveniji na carinski upravi ali pri postarju.
Funkcij je ogromno je pa odvisno tudi kaj ti sam avto podpira od tega.

P.S jebemti nisem tolk star da bi me mogli vikat
Uporabniški avatar
Shooter

Meni je ta napravca zaznala ze 2napaki.ena je bila kao neki z hladilno tekocino pokazalo je -15stopinj na tej stvarci,druga je pa bila nekaj z vrtlaji motorja.
Izpise ti kodo ala PB005 in ko pritisnes na gumb ti izpise cwt -15 oz nekaj podobnega.to lahko naceloma resitiras,samo vse nespusti preko glacni rac.....Mogoce ve kdo bol podrobno razlozit.Lahko si pa tudi svoj program nalozis,ne me sprasevat kako ker nevem,sem prebral v bukvici.
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Symon napisal/-a:Aja, pismo, tile Twingoti so mi vedno bolj všeč, mogoče ker je na januarskem klubskem koledarju. 8)
A potem bi sedaj že menjal :a2_Fredy_kul :)?

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

schkorc napisal/-a:A potem bi sedaj že menjal :a2_Fredy_kul :)?

LP, Primož
Aha, si opazu a? Bova spomladi videla, ker še nisem peljal Twinga. :lol:

No za napake brisati imam jaz 3 druge opcije (cheap ebay obd scanner samo za napake, rstuner ali OBD2 bluetooth scanner, ki ima podobne fore kot rstuner). Tudi preko OBD2 lahko gledam vse ampak napravica mi je všeč ker je majhna in jo imaš ves čas v avtu (ali pa celo prestaviš v drugega), kar za ostale opcije ne morem reči.
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

En spam 8)

A se dobi kej tazga za tastar OBD?
Slika
Zaklenjeno