Vodna pumpa megane 99, 1.6 16V
- Borut Povše
- Kraj: Kamnik
Vodna pumpa megane 99, 1.6 16V
Mogoče gdo ve koliko je stroškov, namreč spustila je vodna pumpa. Ali se še kaj zraven menja? LP Borut 
ESPACE 4 2.0 dci INITIALE Proactive
Da ne odpiram nove teme. Danes mi menjajo letne za zaimske gume in glej qr*o spodaj nekaj mokro na plastiki. Potipam in meni smrdi po hladilni tekočini, pogeldam piksno voda mirna, kot rabi nič ne manjka nič ni viška. Pridem domov malo posvetim na desni mimo motorja, ko na desni polosovini vidim mokro, z roko se na da priti zraven prav tako se ne vidi mimo vse navlake, kje bi lahko kaj puščalo. Veliki servis je bil narejen pred 3000 km in vodna pumpa NI bila menjana, ker po navodilih se je ne menjuje ko se menjajo jermeni, razen če je že mokra. Vodna pumpa se tudi sama goni ni vezana na zobati jermen. Zdaj pa me zanima, a so moja dognanja prava da bi lahko bila pumpa? In še nekaj iščem po raznih spletni trgovinah in ne najdem pa da me jeb*š ene pumpe da bi mel vsaj neko okvirno ceno kolko bo če je to to. Motorka je 2.2dci, 05 letnik 102kw, motor pa G9T laguna II če mi lahko kdo mogoče kje najde in tudi kaka slika, da ju3 ne zgledam ko mona ko bom okrog laufal pa iskal.
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
KWP: 10803 (8201013780) cca 53eursinko napisal/-a:Da ne odpiram nove teme. Danes mi menjajo letne za zaimske gume in glej qr*o spodaj nekaj mokro na plastiki. Potipam in meni smrdi po hladilni tekočini, pogeldam piksno voda mirna, kot rabi nič ne manjka nič ni viška. Pridem domov malo posvetim na desni mimo motorja, ko na desni polosovini vidim mokro, z roko se na da priti zraven prav tako se ne vidi mimo vse navlake, kje bi lahko kaj puščalo. Veliki servis je bil narejen pred 3000 km in vodna pumpa NI bila menjana, ker po navodilih se je ne menjuje ko se menjajo jermeni, razen če je že mokra. Vodna pumpa se tudi sama goni ni vezana na zobati jermen. Zdaj pa me zanima, a so moja dognanja prava da bi lahko bila pumpa? In še nekaj iščem po raznih spletni trgovinah in ne najdem pa da me jeb*š ene pumpe da bi mel vsaj neko okvirno ceno kolko bo če je to to. Motorka je 2.2dci, 05 letnik 102kw, motor pa G9T laguna II če mi lahko kdo mogoče kje najde in tudi kaka slika, da ju3 ne zgledam ko mona ko bom okrog laufal pa iskal.
LP
diagnoza, rak na vodni pumpi potrjena, ju3 se menja, na renoju hočejo za "orginal" 115€, v anetu bo z popustom cca 35€, pa mislim da je boljša kot orginal, še dobro da mi je včeraj gume menjaval in da je moja radovedna buča tam not silila da je to vidla, da se mi ne prej dokončno poscala in da je nisem naprej gonil da bi mi lepo vse skup ribnilo
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS