Clio I,II,III
Sprašujem zato, ker je imel en hrvat na RS-u 225/45-17 Toyo R888, avto spuščen cca. 3cm in mu je kar čohalo. Pa ne bo kdo pameten prec, 225/30-20 je 1.4% večja po obsegu kot 225/45-17. Širina feltne pa spet ne vpliva tolk.
Mislim da bo tole podobno kot tiste prejšnje tomasonke, saj zgleda, to je pa tud vse
Mislim da bo tole podobno kot tiste prejšnje tomasonke, saj zgleda, to je pa tud vse
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
jzt ne rečem nč za cole, za izgled itak, več=bolš je, sam tole se ti vsak :a2_policaj spotakne, in jzt se teh podvigov nebi šel, če ni certifikata, ki je pogoj za homologacijo, za fotošuting pa ne rečem, dejmo gor 22col, če jih majo na 4x100 vijake.
Style`R; Glede tvojih 18col, k si jih mel na CLIO III, sej certifikat je, kokr sem razbral te je motilo, ker so spredaj preveč ven gledale?
Nisem raziskoval v keri ET števliki vse obstajajo, pa bi bila varjanta da imaš 2 para in vsak par različn ET "spredi/zadi", model felge pa isti?, tko mal razmišlam "tipkarsko", sicer ne vem, kako bi to šlo čez homologacijo "najbrš ne", če bi to razliko najdl, drgač, si pa itak pečen tudi pr višji COLAŽI, vsaj tako se men zdi za avto CLIO III, če imaš pa ti kake felge recimo 20col s certifikatom za CLIO III in pravi ET...me res zanima
.
Pa so te 18col res tvoje, ali si samo pomagač nekomu, da bo prodal?, sicer to ni tolk pomembno, sam je fajn to vedt prej, ne suprise - lahk tudi na PM odgovoriš.
Style`R; Glede tvojih 18col, k si jih mel na CLIO III, sej certifikat je, kokr sem razbral te je motilo, ker so spredaj preveč ven gledale?
Nisem raziskoval v keri ET števliki vse obstajajo, pa bi bila varjanta da imaš 2 para in vsak par različn ET "spredi/zadi", model felge pa isti?, tko mal razmišlam "tipkarsko", sicer ne vem, kako bi to šlo čez homologacijo "najbrš ne", če bi to razliko najdl, drgač, si pa itak pečen tudi pr višji COLAŽI, vsaj tako se men zdi za avto CLIO III, če imaš pa ti kake felge recimo 20col s certifikatom za CLIO III in pravi ET...me res zanima
Pa so te 18col res tvoje, ali si samo pomagač nekomu, da bo prodal?, sicer to ni tolk pomembno, sam je fajn to vedt prej, ne suprise - lahk tudi na PM odgovoriš.
nevem ki naj zacnemdci napisal/-a:jzt ne rečem nč za cole, za izgled itak, več=bolš je, sam tole se ti vsak :a2_policaj spotakne, in jzt se teh podvigov nebi šel, če ni certifikata, ki je pogoj za homologacijo, za fotošuting pa ne rečem, dejmo gor 22col, če jih majo na 4x100 vijake.
Nisem raziskoval v keri ET števliki vse obstajajo, pa bi bila varjanta da imaš 2 para in vsak par različn ET "spredi/zadi", model felge pa isti?, tko mal razmišlam "tipkarsko", sicer ne vem, kako bi to šlo čez homologacijo "najbrš ne", če bi to razliko najdl, drgač, si pa itak pečen tudi pr višji COLAŽI, vsaj tako se men zdi za avto CLIO III, če imaš pa ti kake felge recimo 20col s certifikatom za CLIO III in pravi ET...me res zanima.
za kire 18ke te zanima če so moje? drgač sem se čez sezono vozu s temi momotovimi...

ni ne 1.april, ne 2.dci napisal/-a:hm..20col?, pa to sm zadej?, ok, 1.april je bil že 2.aprila mim, bom verjel, ko bom videl. Jaz se že za 18col praskam po glavi, ti tle pišeš o 20col, kake manevre imaš prej v planu? šerjenje blatnikov? razmišlaš o kakšni homologaciji, obstaja kak certifikat od 20col za CLIO III ?
Zadnjič spremenil Style'R, dne 30 Dec 2011, 17:55, skupaj popravljeno 1 krat.

kak je pa mel ET?kmetek napisal/-a:Sprašujem zato, ker je imel en hrvat na RS-u 225/45-17 Toyo R888, avto spuščen cca. 3cm in mu je kar čohalo. Pa ne bo kdo pameten prec, 225/30-20 je 1.4% večja po obsegu kot 225/45-17. Širina feltne pa spet ne vpliva tolk.

Ne vem točno, ali je imel to na original feltnah, ali pa Ultraleggerah, ne spomnim se več.Style'R napisal/-a:...kak je pa mel ET?
Če ti pri tako nizkem avtu kot ga imaš, 225 guma ne bo čohala pri normalni vsakdanji vožnji, ti častim sixpack, vsi soforumaši so lahko priče
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Kmetek, tam kjer je volja in € je vse možno, tko da kr pejt kupt sixpack, ker tko in tko, ga bo treba kupt, če bomo skup to pogledal, neki bomo itak mogl spit, jzt sm že zdej žejen..me je kr groza, k treba čakat, da more nekdo prej kupu te 18col felge
offtopic:
..predlagat neki k ti je všeč, waa -> sixpack
offtopic:
..predlagat neki k ti je všeč, waa -> sixpack