robi1000 napisal/-a:Sem pogledal, pa žal nimajo takih, ki bi meni prav prišli.
Škoda.Kaj pa iščeš, da vidim, če imam kakšno idejo?

Sokol napisal/-a:To leto je res bil samo raceland in pa grobnik.Drugače pa sem bil na Hungaroring, Panoniaring etc.
Naslednje leto pa mogoče brno, Hungaroring al pa celo Spa.
Vsi prej našteti proizvajalci delajo ploščice za megana.
DS3000.....super ploščica, vendar ima pre-visok koeficjent trenja.Ker sem dal večji disk spredaj, sem že tako ali tako povečal zavorni učinek spredaj (večja ročica) in ker marsikdo pozabi na brake balance in se zažene z bilokatero ploščico ,še dodatno prenese zavorni učinek naprej in poruši balans.
Zato uporabljam spredaj ploščico z nižjim koeficjentom trenja, zadaj pa z malenkost višjim (kot serisko).
Plus tega ds3000 ni ravno za na cesto.Meni pa tudi to nekaj pomeni, da se lahko pripeljem na dirkališče, naredim kaj sem si namenil in grem domov z enakimi zavorami.
Pa ne pocenjuj racelanda.Zaradi nizke hitrosti se zavore zelo težko hladijo.Ti je mali pokazal sliko, pa oceni, če so kaj tople.
porsche napisal/-a:mali napisal/-a:
Taprvo povej na kateri "resni pisti" si že bil, kajti če nisi bil na nobeni, ti bo Raceland (RL) zelo prav prišel.
Drugače se pa na RL-u zelo zavore pregrevajo.
...pa saj je to vseeno...enkrat je treba začet....![]()
lp
mali napisal/-a:
Se že veselim-o nove sezone.
Poglej katero znamko ima v profilumali napisal/-a:porsche napisal/-a:mali napisal/-a:
Taprvo povej na kateri "resni pisti" si že bil, kajti če nisi bil na nobeni, ti bo Raceland (RL) zelo prav prišel.
Drugače se pa na RL-u zelo zavore pregrevajo.
...pa saj je to vseeno...enkrat je treba začet....![]()
lp
To je pa tudi res.
Če mislim na tapravega BMW-ja, potem bi ga rad videl v "akciji"

Problem je, da v Sloveniji ne zaupam več nikomur. Tako da stvari od katerih je odvisno moje življenje kupujem ekskluzivno v državah, kjer vem da je kvaliteta na nivoju. Pri nas sem probal že vse živo, pa nikoli ne naredijo tako kot bi jaz rad (mogoče sem pa preveč zahteven, samo v tujini s tem nimajo problemov).mloncar napisal/-a:Zvone ti lahko naredi vsak malo boljši drejar, šraufke je pa dobro kupit (zaradi konus matic).
Hmmm, tole je pa uporabna stran. Tudi štavfi so zelo ugodni! Verjetno bom rajši vzel 304mm diske (pa tudi diski so zelo ugodni), ker 310 gre res na desetinke milimetra gor.