Espace
Re: Espace
Tole je ena od tem ki jo najraje pogledam - ampak vedno sledi isto mučenje...Avto je bomba potem pa nas lepo raj*aš z eno sliko na predolgoooooo časovno obdobje
Svaka čast - bi takoj meu espaceta
lp
lp
[quote="laguna484"]Tole je ena od tem ki jo najraje pogledam - ampak vedno sledi isto mučenje...Avto je bomba potem pa nas lepo raj*aš z eno sliko na predolgoooooo časovno obdobje
Svaka čast - bi takoj meu espaceta
lp[/quote
Poglej , takole je ; vsake toliko časa malo obnovim temo .
Glede na komentarje avto pač ni zanimiv - so clio-ti bolj na udaru .
Pa saj vse lepo in prav ,jih je pač več .
Lp
lp[/quote
Poglej , takole je ; vsake toliko časa malo obnovim temo .
Glede na komentarje avto pač ni zanimiv - so clio-ti bolj na udaru .
Pa saj vse lepo in prav ,jih je pač več .
Lp
Zadnjič spremenil mansus, dne 20 Mar 2012, 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Evo da še js napišem, k načeloma manj komentiram v galeriji. Vedno sem si govoril, da ko bo familia, bo pri hiši espace, upam da to kdaj uresničim
Mi je tale model zelo lep, ko pa je tkole z okusom predelan, pa izgleda odlično.
Zelo mi je všeč montaža avtoakustike zadaj, res ne izgubiš skoraj nič prostora... Zanima, me če si uredil to tako, da lahko na hitro odklopiš?
Pa prosim daj poslikaj avto in nalepi ene 10 slikc iz vsakega kota
Mi je tale model zelo lep, ko pa je tkole z okusom predelan, pa izgleda odlično.
Zelo mi je všeč montaža avtoakustike zadaj, res ne izgubiš skoraj nič prostora... Zanima, me če si uredil to tako, da lahko na hitro odklopiš?
gagi'd hype napisal/-a:Evo da še js napišem, k načeloma manj komentiram v galeriji. Vedno sem si govoril, da ko bo familia, bo pri hiši espace, upam da to kdaj uresničim![]()
Ja lahko izklopim pa dam vse skupaj ven - veš potrebujem prostor ,ker s sabo prevažam otroški invalidski voziček . Slike pa kdaj drugič , ko bo čas to poslikati .
Hvala